Xbox Games Showcase and Starfield Direct -11.06.2023.

https://twitter.com/Xbox/status/1663651704133373953?t=4UqgV8_vViGcTy6yWmkZ5w&s=19

Ovaj video dosta ljudi interpretira da će Fable biti prikazan zbog muzike i sjajnog traga.

2 Likes

Ako ne izlazi ove godine mogu do sutra da ga pokazuju

Naravno da ne izlazi ove godine. Dva velika RPGa u istom tromesečju nema smisla. Fable je 2025. Voleo bih da grešim.

1 Like

S obzirom da se pretpostavlja da su batalili onaj format da samo prikažu igre koje navodno izlaze u sledećih godinu dana što su fejlali, za očekivati je da prikažu igre koje su dalje.

Meni je bitno da pokažu gameplay, ne može opet neki cgi trailer, ro su uradili već jednom.

1 Like

Zar nije fora da pokazu igre samo koje uskoro izlaze?

za fable se jedno 5-6 godina suska da radi playground games na njemu, pre 3 godine je bio reveal trailer i od tad bas nista.
Koliko njima godina treba da naprave igru? 8?
Pa ne prave RDR ili GTA ili Witcher veličinu igre…

Mislim što se mene tiče nek izadje za 9 godina, ali nek ne pokazuju ništa toliko unapred.

Ne, izlgeda da su odustali od toga da prikažu SAMO igre koje izlaze u narednih 12-18 meseci (ovo što kaže @yolixeya). Mada, čak i da se drže toga, ima tu dosta da se pokaže, ali sumnjam da Fable upada u tu kategoriju. Ako vidimo sada Fable gameplay, a izlazi 2025. ja sam sasvim ok sa tim.

Mene interesuje jer ništa ne znamo o njoj. Pokazali cgi trailer 2020 i od tada ništa ne znamo. Isto i Avowed i još neke. Red je za neki update.

1 Like

Gejmplej za objavljene igre, najava novih sa CG je ok balans.

1 Like

A dobro, ti si sasvim ok sa svim što MS radi :grin:
nemoj brisati, moramo malo da se prckamo😁

Ali 5 godina od najave igre, do izlaska je malo mnogo, osim ako igra nije blockbuster.

1 Like

Pa šta je tu strano sad što se najavljuju igre dve godine unapred…? :joy: Ovaj forum je hit. :joy: Znači dobili bi najavu tri indie igre i jednu AAA u tom slučaju i eto vam. :joy: Sony najavljivao God of War i TLoU2 po dve-tri godine unapred, to je uvek bilo tako. Sad je odjednom problem :joy: Oni jedne godine najave 30 sec cgi, sledeće godine gameplay trailer i treće godine kad igra izlazi oni pokažu suv gameplay. Isto je za gomilu drugih igara iz raznih strana. Ako očekujete event samo za igre koje izlaze u narednih 6 meseci, ne čekajte. :joy: “Skip” što bi rekli i problem rešen. “Kad xbox bude prodavao više konzola, možemo da pričamo” :joy:

To je zamena teza :slight_smile:
Ja samo ne zelim da cekam 10 godina izmedju 2 igre, tj u Fable slucaju 10 godina od izlaska fable 3 do cgi trailera, pa onda jos 3 za gameplay ili trailer novi a da igra izadje 2025

Ja mislim da su Fable pokazali još 2013. kad je xbox one izlazio, sećam se gameplay-a gde jedan igrač može da postavlja neprijatelje dok ostali pokušavaju da se probiju… Tako nešto. Ali mislim da su posle nekog vremena batalili sve to i da su maltene otkazali igru. I onda su je iznova najavili pretprošle godine ili kad beše gde je preuzeo drugi studio itd. Tako da mu dođe kao ispočetka da su krenuli. Bar ja to tako vidim… :thinking:
Ali moje neko mišljenje je da neće Fable ove godine. Ako izađe sledeće godine na proleće, biće odlično ali i to mi je malo diskutabilno.
Nek daju neki masan gameplay da vidimo na šta to liči i u kom pravcu tera pa ni dve godine neće biti toliki problem.

5-6 godina je sada standardno za igru, i to ako imaš uhodan tim. Fable tim je krenuo od nule, što je dodatna stavka u celoj priči, pa bi samo zbog toga 2025 bila realna za očekivanje. Kažem, voleo bih da grešim i igra izadje sledece godine.

To je Fable Legends, radio potpuno dugi studio koji je 2016. ugašen.

1 Like

Jeste, s tim da je ovaj rumour krenuo 2017/2018 još, da pg radi novi fable…

Ma kako god, ja obozavam fable, samo nek ga izbace

2 Likes

Nadam se da će biti makar na nivou dvojke (ili bolja), obzirom da mi je trojka bila meh. Keca nažalost nisam nikada igrao, za kojeg većina tvrdi da je najbolji u serijalu.

2 Likes

Grubb kaze da će biti iznenadjen ako se Fable pojavi na showcase-u. :man_shrugging:t4: Mada takodje kaze da ne zna, niti ima insider informacije. Više na osnovu njegovih informacija o trenutnom stanju razvoja igre i da je „years away“. (Na 13:40 komentarišu na ovu temu).

1 Like

Ne verujem, Starfield pa dosta vakuma izmedju do sledeceg velikog RPG-ja nas ceka.

1 Like

Ne znam šta bi im to trebalo da tako sami sebi autogol postižu da impliciraju na Fable i onda ga uopšte ne prikažu. Mada, ništa me ne može iznenaditi. :roll_eyes:

Nemamo pojma, samo nagađamo ali teoretski Avowed bi mogao sledeće godine. Sasvim sigurno će prije Fable svakako.

Mada taj glitter može biti i Starfiled asocijacija :woman_shrugging:t2: