Slično kao i prošle godine, Xbox nudi svoje statističke servise nama igračima na izvolte kako bi stekli uvid u neke podatke, kao što su koliko smo skupili poena ove godine na našim profilima, šta smo najviše igrali, a šta smo najviše igrali prošle godine (Destiny I miss you ). Pozivam sve vredne gamer-e sa Xbox-a da se uloguju i ovde podele svoja dostignuća za ovu godinu i neka 2017 bude prepuna dobrih igara i ultra lakih achievement-a od po 5000G
Nije loše, a čuo sam i da si među velikanima u multiplayer-u, daleko su dospeli hvalospevi o tvom uznapredovanju
[quote=“jahalang0112, post:4, topic:12064, full:true”]
Ljudi, a da bih updateovao svoj profil, morao bih da stari x360 povezem na live? Glupo mi da mi propadne 15-16k poena, ako nekada budem resio da opet uzmem xbox.[/quote]
Ja sve čekam neko stručniji da odgovori, ali avaj šalu na stranu, zaista nisam siguran, ali sam 99% ubeđen da je tako, tj. da moraš da se uloguješ na live kako bi zadržao sve svoje bodove aka gamerscore. Ja sam imao profil sa istim imenom na kojem sam skupljao gamerscore sa 360 konzole, ali nikada nisam išao na live i nikada nisam taj profil vezivao za mail, tako da je sve to propalo kada sam uzeo XO.
Da, svaki nešto znači. Tipa ova granata je za FPS, valjda jer smo igrali dosta FPS naslova u toj igri, ovaj zmaj znači da smo opasni i da nas se plaše kada se pojavimo, how yes no. Mali trip, ali veoma simpatično i lepo.
Najigranija igra u godini Horizon 2, sve skupa neverovatnih 190 gamescore-a .
Dobro je, mislio sam da ce biti 15G, s obzirom koliko sam “igrao” XO u ovoj godini.
11625 G ove godine. Siege najigraniji. Što se amblema tiče, dve sličice u donjem delu štita su čini mi na osnovu igranja ili achievement-a, ostalo mislim da svi imamo isto
Ja mislim da nema, barem nisam video, ali pretpostavljam da će sigurno ubaciti, ne treba za ovo puno, statističke alatke već imaju, samo da ubace neki emblem randomizer i to je to.