Xbox Gamer Crest 2016

Slično kao i prošle godine, Xbox nudi svoje statističke servise nama igračima na izvolte kako bi stekli uvid u neke podatke, kao što su koliko smo skupili poena ove godine na našim profilima, šta smo najviše igrali, a šta smo najviše igrali prošle godine (Destiny I miss you :cry: :laughing:). Pozivam sve vredne gamer-e sa Xbox-a da se uloguju i ovde podele svoja dostignuća za ovu godinu i neka 2017 bude prepuna dobrih igara i ultra lakih achievement-a od po 5000G :smiley:

http://www.xbox.com/en-us/live/game-crest-2016/share?id=f245334d-282e-4c9b-86cf-f66b389d7031

4 Likes

http://www.xbox.com/en-us/live/game-crest-2016/share?id=01d889ee-036e-440b-8505-0e0336a83e9a

Hehe, kul stvar. Jesam ga naravnio, 6000G u ovoj godini :slight_smile: Najigranija igra GTAV, a nisam je ni takao, mada znam ko jeste…

4 Likes

Ooo, super stvar. Dopada mi se koliko su ovi amblemi over the top.
Izgleda da sam grao najviše Quantum Break mada bih se mogao zakleti da je to Doom.

3 Likes

Ovo je odlicno :smiley: hehehehe

Najigranija igra Fifa 2016 5350 golda za 2016 rank mi je u top 4% haaaah manijak.

3 Likes

Halo5 najigraniji a samo 3.150 gamescore ove godine

2 Likes

Nije loše, a čuo sam i da si među velikanima u multiplayer-u, daleko su dospeli hvalospevi o tvom uznapredovanju :slight_smile:

[quote=“jahalang0112, post:4, topic:12064, full:true”]
Ljudi, a da bih updateovao svoj profil, morao bih da stari x360 povezem na live? Glupo mi da mi propadne 15-16k poena, ako nekada budem resio da opet uzmem xbox.[/quote]

Ja sve čekam neko stručniji da odgovori, ali avaj :smiley: šalu na stranu, zaista nisam siguran, ali sam 99% ubeđen da je tako, tj. da moraš da se uloguješ na live kako bi zadržao sve svoje bodove aka gamerscore. Ja sam imao profil sa istim imenom na kojem sam skupljao gamerscore sa 360 konzole, ali nikada nisam išao na live i nikada nisam taj profil vezivao za mail, tako da je sve to propalo kada sam uzeo XO.

Kod mene vec dve godine najigraniji Halo MCC. Go figure.

3 Likes

E Karane :slight_smile: ne smes da poselis :slight_smile:
Koliko sam provalio svi lice jedan na drugi i imaju neke delove fiksne tj uobicajene

2 Likes

Da, svaki nešto znači. Tipa ova granata je za FPS, valjda jer smo igrali dosta FPS naslova u toj igri, ovaj zmaj znači da smo opasni i da nas se plaše kada se pojavimo, how yes no. Mali trip, ali veoma simpatično i lepo.

1 Like

Najigranija igra u godini Horizon 2, sve skupa neverovatnih 190 gamescore-a :sunglasses: .
Dobro je, mislio sam da ce biti 15G, s obzirom koliko sam “igrao” XO u ovoj godini.

2 Likes

http://www.xbox.com/en-us/live/game-crest-2016/share?id=ae214acd-df2c-44fc-af40-de95acd016cd

3 Likes

Ja nemam nego 700GS. A nesto mi ne postavlja ovaj amblem, valjda zato sto sam preko telefona. Samo dve puske imam za sada, vidim vi citav arsenal :’(

2 Likes

11625 G ove godine. Siege najigraniji. Što se amblema tiče, dve sličice u donjem delu štita su čini mi na osnovu igranja ili achievement-a, ostalo mislim da svi imamo isto

2 Likes

jel ima ovako nesto za playstation? jako vam zavidim na ovoj fori :frowning:

2 Likes

Ja mislim da nema, barem nisam video, ali pretpostavljam da će sigurno ubaciti, ne treba za ovo puno, statističke alatke već imaju, samo da ubace neki emblem randomizer i to je to.

pa ja i nisam puno igrao, malo sam igrao Now i sad otkako sam uzeo PS4. ali me zanima stevin amblem i statistika :smiley: :smiley: :slight_smile:

@Stevvva

Tako imas i za XO, to je celokupno od pocetka -profila do zadnje igre.

EDIT:

Inace stevvva aka trophy hunter :slight_smile: ubija, 203 platine :trophy:, tu je utroseno meseci i meseci igranja :slight_smile: , svaka cast na trudu !!!

GAMERSCORE EARNED IN 2016 15,250 :smiley:
YOUR MOST-PLAYED GAME OF 2016 WAS THE WITCHER 3: WILD HUNT

5 Likes

Ja tek sad skontah da sam dao los link. Mora prvo share pa onda tek link. Updated…

Hahaha, vidi se da sam “mnogo” igrao na Xboxu ove godine :smiley:

Most played game: Mega Man 10 :smiley:

2 Likes