Xbox Gamer Crest 2016

Samo da znate da ovaj grb možete sami customizovati. Po defaultu dobijete onaj koji se izgeneriše na osnovu igara i achievmenta, ali možete sve detalje da promenite.

1 Like

Bozo bog te mazo!!! Spadas u 1% popuacije Xbox-a po igranju ??!!!

A ja sam mislio da sam ja manijak. pffff

1 Like

Šteta što to nije bilo oko 2009-2010. Tad bi par članova odavde bilo u 0.00001% po igranju :smiley: To su se Gearsi igrali nonstop. Svaki dan, od jutra do sutra bukvalno. :smiley:

1 Like

Pa kad smo gameri :smiley:

4 Likes

Za 2-3 meseca koliko sam ima XO imam odigranih 207h, 1650G i 161 trofej. Najvise sam igrao GTA 5 i spadam u 14% populacije :smiley:

EDIT: Da li je moguce videti ukupan broj sati provedenih na x360+XO in a lifetime? Zivo me interesuje cifra. A isto tako me interesuje koliko sam sve ukupno vremena proveo igrajuci igre, pocevsi od Sege pa do sad :smiley: Mislim sa bih se uplasio kad bi video cifru…

1 Like

To mozes da vidis na wasteoflife.com, samo ukucas svoje ime i izbacice ti statistiku…

Izvinjavam se na noob pitanju,ali:

Sta imate od achievmenta tj platina?
High score na nekoj listi?
Neku nagradu u vidu kupovine sa storea za te achievmente… sta?

MS ima rewards program, gde možeš od svake kupovine da dobiješ određeni % od svake kupovine natrag u vidu poena. Što više achievementa imaš, to ti veći popust. Kao i još neke druge benefite i gluposti.

I Sony ima tako nešto, ali mislim da nije vezano za trofeje trenutno.

Ugavnom se trofeji/achievementi vide kao dodatna vrednost/motivator nakon kupovine neke igre. Možda bez njih ne bi prešao igru na drugi način, sakupio collectiblese koji otključavaju nešto, itd. Ima i nekih igara u kojima svaki trofejj/achievement otključava neki benefit, poput dodatnih života, poboljšavanja oružja i statistike, itd.

Za većinu nema nekog posebnog benefita van nekog dodatnog osećaja postignuća, ali je nekima i to dovoljno.

Takođe, mnogo je zabavno ako se nadmećeš sa nekim, kako u vidu trofeja, tako i vremena, što manjeg broja smrti, itd. Ista stvar koja je bila na automatima nekada davno, kad su se ljudi nadmetali ko će duže da ostane nepobeđen u MK ili ko će dalje da stigne u onoj Hook igri, ko će skupiti više poena, itd.

1 Like

http://www.xbox.com/en-US/live/game-crest-2016

2045G ove godine a najigranija igra Halo 5

2 Likes

Obrisano sve. Nemojte da nastavljate.