Samo da znate da ovaj grb možete sami customizovati. Po defaultu dobijete onaj koji se izgeneriše na osnovu igara i achievmenta, ali možete sve detalje da promenite.
Bozo bog te mazo!!! Spadas u 1% popuacije Xbox-a po igranju ??!!!
A ja sam mislio da sam ja manijak. pffff
Šteta što to nije bilo oko 2009-2010. Tad bi par članova odavde bilo u 0.00001% po igranju
To su se Gearsi igrali nonstop. Svaki dan, od jutra do sutra bukvalno. 
Pa kad smo gameri 
Za 2-3 meseca koliko sam ima XO imam odigranih 207h, 1650G i 161 trofej. Najvise sam igrao GTA 5 i spadam u 14% populacije 
EDIT: Da li je moguce videti ukupan broj sati provedenih na x360+XO in a lifetime? Zivo me interesuje cifra. A isto tako me interesuje koliko sam sve ukupno vremena proveo igrajuci igre, pocevsi od Sege pa do sad
Mislim sa bih se uplasio kad bi video cifru…
To mozes da vidis na wasteoflife.com, samo ukucas svoje ime i izbacice ti statistiku…
Izvinjavam se na noob pitanju,ali:
Sta imate od achievmenta tj platina?
High score na nekoj listi?
Neku nagradu u vidu kupovine sa storea za te achievmente… sta?
MS ima rewards program, gde možeš od svake kupovine da dobiješ određeni % od svake kupovine natrag u vidu poena. Što više achievementa imaš, to ti veći popust. Kao i još neke druge benefite i gluposti.
I Sony ima tako nešto, ali mislim da nije vezano za trofeje trenutno.
Ugavnom se trofeji/achievementi vide kao dodatna vrednost/motivator nakon kupovine neke igre. Možda bez njih ne bi prešao igru na drugi način, sakupio collectiblese koji otključavaju nešto, itd. Ima i nekih igara u kojima svaki trofejj/achievement otključava neki benefit, poput dodatnih života, poboljšavanja oružja i statistike, itd.
Za većinu nema nekog posebnog benefita van nekog dodatnog osećaja postignuća, ali je nekima i to dovoljno.
Takođe, mnogo je zabavno ako se nadmećeš sa nekim, kako u vidu trofeja, tako i vremena, što manjeg broja smrti, itd. Ista stvar koja je bila na automatima nekada davno, kad su se ljudi nadmetali ko će duže da ostane nepobeđen u MK ili ko će dalje da stigne u onoj Hook igri, ko će skupiti više poena, itd.
Obrisano sve. Nemojte da nastavljate.