Xbox Game Pass će od sada obuhvatati Microsoft Studios igre na datumu izlaska

Today, we’re excited to announce plans for a major expansion to Xbox Game Pass that underscores our commitment to deliver our fans the ultimate gaming subscription service.
Moving forward, we plan to release all new Xbox One exclusive games from Microsoft Studios into Xbox Game Pass on the same date as their global release. This means that when Sea of Thieves launches on March 20, it will be included in Xbox Game Pass to all members.
This plan to bring new games timed with their global release into Xbox Game Pass not only includes announced titles like Sea of Thieves, State of Decay 2, and Crackdown 3 but future unannounced games from Microsoft Studios including new iterations of our biggest Xbox One exclusive franchises such as Halo, Forza and Gears of War, on the same day they launch.

4 Likes

What! Gamechanger za moju Game Pass pretplatu!!!

1 Like

Xbox postaje servis, ovo je definitivan iskorak u tom pravcu. Uskoro cemo kupiti joy I streamovati sa neta, sve bez konzole.

A taman se neko neki dan žalio kako u Game Pass nema novih ili AAA igara. Još neki dan razmišljam da preorderujem Sea of Thieves sa CDkeys kad ono cvrc.

Najbolje od svega je što ovo radi i u game shareu. Dvoje ljudi mogu bez problema da podele 10$ mesečno i igraju nove igre. Još bolji deo je što ne platiš dok ti se ne pojavi igra koja te zanima.

1 Like

Okej, a sad pitanje. Koje nove igre?

announced titles like Sea of Thieves, State of Decay 2, and Crackdown 3

future unannounced games from Microsoft Studios including new iterations of our biggest Xbox One exclusive franchises such as Halo, Forza and Gears of War, on the same day they launch.

2 Likes

Ovo je prvi potez u ovoj generaciji konzola kojim je Microsoft otišao svjetlosnu milju ispred ostalih. Pao sam na dupe bukvalno. :open_mouth:

2 Likes

Od 6 nabrojanih, 3 nisu ni na vidiku.
Odlican potez…ovo ce se odlicno odraziti i na narednu generaciju konzola…ali mogli bi i da ubace Forzu 7 itd…

Horizon 4 bi trebao ove godine da izađe, a sigurno nema sumnje da će se novi Gears and Halo pojaviti kad tad.

Kako god, dobiti in house igre čim izađu preko ovakve pretplate je i više nego dobro.

1 Like

Treba tu dodati i Ori 2 koji treba da izađe ove godine. Takođe ništa ne znamo o MS igrama za jesen/zimu 2018. i proleće 2019. koje će objaviti na E3 ili ranije. Kao što Nikola kaže verovatno Forza Horizon 4 za septembar/oktobar ove godine.

Ovo sa Game Pass servisom da bi ljude privlačilo i održavalo na pretplati treba pre svega od MSa da pojača 1st party ponudu, što je ono što svi priželjkujemo.

Kako se svaki prosecni xbox mrzitelj uvek uhvati za to da na zboxu nema sta da se igra… Marka kao da su xbox i microsoft zbog necega ozlojedili do kraja zivota…

1 Like

Nisam prosecni xbox mrzitelj. Imam 360 vec skoro 10 godina. Xbox one sam prodao pre 2 meseca…dojadilo mi je da igram iste naslove i na 360 i na one

Ali se zato na PS4 naigra…

2 Likes

Ne vidim cemu tolika prica oko toga… Generalno mislim da MS i Sony ne mogu bas da se pohvale ekskluzivama… Manje ili vise izlaze sve igre identicne, i gle cuda, sve manje ce ih i biti, i to mogu da garantujem… M$ pravi male ali veoma dobre korake, i verujem vise sa ce krenuti sa tim famoznim igrama i da izdaju i za njih po koju :slight_smile:

Malo je vise pocelo da mi ide na zivac kako svaki ps fanboy osipa drvlje i kamenje po xboxu… Ja priznajem da sam xbox fanboy, i uvek cu vise voleti i live i xbox gamepad i sve na njemu, ali nikada nisam nesto lose rekao za ps4, cak ni ne citam teme o ps, jer ne pratim tu konzolu i ne zanima me…

Ovo me vraca u 2013. Godinu kada su svi osuli drvlje i kamenje na xbox a ps uzdizali u nebesa, dok jos konzole nisu ni bile launchovane…

Svako igra ono sto mu vise odgovara… Vreme ekskluziva izumire, i sa tim moramo da se pomirimo, delom je za to kriv i PC… Poslednja dobra generacija sa vrednim ekskluzivama je bila prosla…

1 Like

Jedini koji ovde bespotrebno rantuje si ti…

Zvuci fino na papiru ali ako se zbroje godine i meseci… Ne znam koja je cena pretplate ali live plus ea access plus ovaj game pass, previse je to. Da zanimaju me ekskluzive ali ako je njihov tempo izlazenja jednom godisnje a u passu me ne zanima nista drugo nisam siguran da se isplati.

U principu treba izracunati ali “trziste pretplata” postaje blago prezasiceno. Kao i generalno entertainment industrija sa 7000 igara godisnje i isto toliko filmova i serija. Moj backlog vec place za vremenom koje je pojela Fifa.

2 Likes

Na xboxu je umrlo i ono malo ekskluziva od kako je uveden play anywhere
I ne pricam ti iz ugla “PS Fanboya” kad sam na xboxu bio do pre 2 meseca…i skoro citavu deceniju se igram na xboxu i nikad na PS

Pa bem li ga, što uvek mora svaka tema da se pretvori u ps4 vs xbox.
Koga više briga, pomislio bi čovek da će svima više dosaditi ti underhanded digovi i svađe posle 4+ godine od kako su izašle konzole.

4 Likes

Game Pass kodovi se mogu naći za manje od 5$ za mjesec dana pretplate. Ili možeš dati 60$ za igru. Jednu igru. I opet nekom ne valja. Ne razumijem.

Recimo sačekaš jednu od akcija kad možeš da uzmeš GP za 1$. Za 1 hebeni dolar, dobiješ nove Gearse, Forzu, Sea of Thieves i još preko 100 igara.

Vrhunski potez Microsofta. Gamechanger.

Da su ovo uradili na početku generacije, recimo uz novu konzolu davali 1 mjesec Passa, ovakvog Passa, PS bi mogao samo da odskakuće sa svojim teraflopsima.

Gamechanger.

5 Likes

Upravo. Uzmeš za jedan mesec kada izađe Halo 6 ili Gears of War 5. igraš najnoviju mega igru za 10$. Ako ti se svidi a nećeš da plaćaš pretplatu, kupiš igru uz popust od 20%. Niko ne priča o tome da će svi uvek biti pretplaćeni. Biće onih koji rade jump in / jump out ali i onih kojima je pretplata uključena.