Xbox Black Friday Sale 2022

Počeli popusti:

4 Likes

Moze li se igrati Mafia na XSS?

Naravo.

1 Like

Znam da moze, nego kakav je FPS, da li je igrivo ili bolje da ne pokusavam? :joy:

1 Like

Zašto ne bi bilo ako je igra bila igriva na PS4 ? kakva su ti ovo pitanja Džoni ? :joy:

1 Like

Nije sigurno kao na x ali je igrivo

1 Like

Koja razlika kad je zakucana na 30fps svakako ? Series S će lagano u 30 to da tera non stop.

Nekad mi bude jako cudno na 30 fps. Kao da ni ne tera.

A nekad radi i preko toga, kao npr RDR2. Pise da radi na 30 a vidis da je mnogo bolje.

1 Like

To ti se samo čini brate. Subjektivni osećaj. Mafia je 30fps locked pa igrao ti nju na PS4 - PS5 - Series S - Series X. Imaćeš isti ishod. Pričam ti iz iskustva jer sam ako mislimo na Definitive Edition, odigrao istu i na PS4 i na PS5. Zaista nemaš razlike jer ti u stvari igraš PS4 igru. Tako i da je pokreneš na Series X, ti igraš igru sa Xbox One konzole i to je to. Ona nikad nije niti će dobiti patch za fps boost.

2 Likes

Ovaj Elden Ring nije nikada na popustu. :smiley:
To i novi Saints Row bi uzeo. Ali da je na debelom popustu.

5€ max.

Viša je rezolucija na one x/series x mislim da je 1440p ali opet ne kvari utisak

1 Like

Mozda Slobo. Govorim na osnovu PS4 verzije koje sam igrao ali svakako ce imati vise nego prijatno iskustvo igranja i na Series S.

1 Like

To da nego sam mislio i vizuelni užitak sad sam iskopao
Let’s get the nitty-gritty out of the way first – Mafia: Definitive Edition runs at a native 1440p on both Xbox One X and PS4 Pro, 1080p on the base PS4, and 900p on Xbox One. All versions lock performance at 30fps, and the Xbox One X manages to maintain that fairly consistently.

1 Like

Svakako covek mora sam da proba i da vidi da li mu to odgovara ili da saceka dok ne predje na Series X.

Pa 900p vs 1440p i nije neka razlika

Za tu igru je bezveze što nije izbačen neki next gen patch, sobzirom da je izašla pred ovu generaciju. Odigrao na XSX i ne bih ponovo, sem lepše grafike, vidi se da je igra stara 20+ godina.

Odigraj onu originalnu verziju pa tek onda možda i vidiš razliku da je potpuno druga mehanika igre,pola sadržaja je izmijenjeno u odnosu na original,samo nišanjenje je bilo patnja,vožnja automobila(misija sa formulom) u pola misija te psi izgrizu i tako neki detalji koje neko ko nije igrao original nije ni primjetio

1 Like
1 Like

Original je iz doba kad su igre gdje je osjećaj kao da si u filmu još uvijek bile novitet i zato je priča pobrala odlične kritike. Tko zna imalo bolje engleski primijetit će da je dijalog totalno ukočen i neprirodan, a i voice acting je većinom slab. U remakeu je to dosta poboljšano jer ga je pisao američki tim, ali i dalje je u suštini ista stara igra puna isfuranih klišeja i zastarjelog dizajna, a ni gameplay nije nešto.

2 Likes