Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Za druga Djomlu uvijek!

1 Like

Imam pitanje u vezi Indije jel treba da samo čekam da mi istekne gp pa da ubacim opet uradim konverziju

Ili moram da pravim skroz novi nalog jer sam vec na ovom imao gp

1 Like

Konverziju ako radiš svakako je bolje kad istekne, više se dobija.
Ali, u 99% slučajeva Indija ne prolazi na postojeće naloge, tako da ćeš morati nov.

1 Like

Sve nam uzeše…

Hvala na pomoći!

ja juče probao na čile par puta da nešto kupim preko igre ali ne ide, ranije mi tamo išlo bez problema

Kupujte na USA storu, garantovano neće nikad ništa zaštekati. :grin:

4 Likes

ono i ne znam što sam na čile, iste cene ko US :smiley:

Bilo popularno tad da se seljkate sa Argentine na Tursku, pa onda na Čile za par stotina dinara niže cene, i eto. Zbog toga si tamo. Nije zbog toga što si sigurno ljubitelj Augusta Pinočea :smiley:

1 Like

istina :smiley:

Je li stvarno više ne radi na Čile, ja nisam odavno probao nešto da kupim? Je li još iko probao skoro i da mu ne radi?

doduše sinoć sam probao da kroz diabla uzmem iz šopa, nisam uspeo, kaže ups postoji problem, probacu danas direktno iz stora, mada iste cene ko US, tamo nisam imao prob nikada sa paypal

Aj proveri…ja sam par meseci unazad na čileanskom store-u

1 Like

I ja mislim da ću da se šaltam nazad na US. Ne znam ni zašto sam u Čile i dalje. Ne sviđa mi se ovde :face_holding_back_tears: Em cene došle na isto, ako ne i skuplje, em pola igara zaključano zbog cenzure neke ili pojma nemam ni ja…

1 Like

update: nije ipak bilo do chile stora, do diabla je, stari pokvarenjak :smiley:

2 Likes

Predji kod Kineza :roll_eyes:

I šta sad radi kod kineza :smiley: kartice?

Ma otkud znam brate. Nego moj brat Randjel usao u neko Chajna mod sto se svega tice pa reko neka predje i kad je Xbox u pitanju :laughing:

Naleteo na Silent Hill 2 za Xbox za 15eura ključ za Saudijsku Arabiju… Može to da se redeemuje?

@djomla43 pomozi covjeku