Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Nisam sa Saudijsku Arabiju redeem-ovao kodove, gde nađe za te pare?
Ako uzmeš idi na
https://www.xbox. com/ar-SA/redeem
Nema potrebe da menjaš region acc-a, treba ti VPN.

1 Like
1 Like

AKS14
Kod za %

jesi li probao?

Nisam, nego mi allkey izbacivao jače cene, zato pitah.

Silent Hill 2 na Xbox izašao odmah sa 50% popusta i bio 21€ na Čile, bez zajebancija i VPN-a.

15 je manje od 21 :smiley:

2 Likes

Pa ok, ako može proći onda super.
Ali ako rizikuješ, nije vrijedno. :slight_smile:

Ništa manji rizik nego promena države odakle se kupuje karticom koja je izdata van te države

Mislio sam na rizik toga da kupiš kod i onda da ti neće da prođe redeem. Ovamo ako si platio, igra ti je na nalogu.

Da kucnem u drvo, nikada nisam imao problema, nema veze sa kog sajta sam uzimao. Mada Gamepass i tako to samo UK kodove uzimam, pre sam radio sa US kodovima, ali mi je sub odavno, tj jedno 5+ godina na UK samo.

Što se tiče game keyeva, mislim da sam možda 1-2 uzeo do sada i sve je radilo bez problema.

1 Like

Ugrabih ovaj bundle na popustu.

2 Likes

mrtva turska 100%

ni VPN vise ne radi (vec mesecima sam nazad u srb) i kad god probam iz browsera sa VPNom ono nece. imam zarobljeno 150 lira lol

:smiling_face_with_sunglasses: radi

Jbg meni skida gpu igre ne kupujem

Oj Srbijo, turska provincijo… ne moz’ se otresti turaka pa bog :rofl:

5 Likes

ali Sloba legenda :grin: svaki put kad neko lrene da kuka da Turska ne radi, eto Slobe religiozno sa “meni iredno skida za gpu” :rofl:

5 Likes

Ja sam takodje juce pazario par igara na turskom storu uz vpn, tako da izgleda da je neki problem kod tebe ili da sacekas jos neko vreme pa da probas ponovo.

jedino tako

Brat ima u notes spreman odgovor, samo copy paste i dozvidanije do nekog sledeceg puta :rofl:

1 Like