Sve preko konzole, ništa ne čačkaš preko web-a.
Nece. Konstantno mi izbacuje change store region.
Proradilo ali tek kada sam izmenio shipping and billing adresu preko Microsoft sajta.
Južna Koreja? Jbg, moguće da je soft-ban zbog pokušavanja na TR. Sačekaj par dana.
Uspeo sam da kupim igru, radi Korea.
Ali me izbacilo iz igre i daje mi ovaj error, a kad odem na link dobijam dns error ne otvara.
u odredjenim drzavama tipa UK, Australija i Koreja za odredjene igre moras da skeniras licnu kartu da dokazes sa si dovoljno star za tu igru. Posto nemas lincu kartu Koreje, moras da promenis region na konzoli na nesto drugo da bi igrao.
Ode ovo u infinite looping.
Ne mogu da odradim age verification, ni promena regiona ne pomaze. Ne mogu da se ulogujem na nalog
Ide chat sa podrskom.
ajde javi sta uradi haha
a zas nisi lepo to skrinovao nego slikao telefon drugim telefonom haha
Browser API ne da screenshot
Radi sve normalno.
Da li je ona nesto cackala ne znam.
spasio te support haha
chrome://flags> Incognito Screenshot> Enable
Ekipa pozdrav. Imam stari Xbox One (phat) koji skuplja prašinu, a na njemu je xbox USA account. Da li je moguće kao prije kupiti Xbox Game Pass Ultimate subscription recimo za Indiju ili Tursku (ovisi koji je jeftiniji) i upaliti VPN za tu državu i redeemati taj kod na microsoftovoj web stranici ili to više ne prolazi? Unaprijed se zahvaljujem
Možeš slobodno da probaš taj.
Ja već duže vreme koristim Surfshark i zaista me nikada nije izneverio — stabilan je, brz i bez problema se povezuje. Do sada nisam imao situaciju da ne radi ili da padne veza.
Skocio cileanski pezos u odnosu na naš dinar. Do juče je je bio 0.11 a sada 0.12. Na primer Black Myth Wukomg je na akciji 25%, odnosno 30000 CLP i do juce je to iznosilo 3300 dinara a sada je to 3600 dinara
Какав финансијски удар брате.
Bitno da usd slabi