Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Previše žongliranja, skip.

5 Likes

Previse koraka kad citas a u realnosti tri klika.

Poredio sam neke igre itekako se isplati bez razmisljanja.

1 Like

Da, samo treba reci da Turgame ne radi svima. Meni je onomad izbacivao error a @djomla43 nije imao objasnjenje

umesto turgame krisite sajt koji koriste turci, lol. sajt je na turskom ali prolaze nase kartice https://www.oyunfor.com/

sve uredno stigne na mail posle placanja

2 Likes

Browser tražio dozvolu za lokaciju, odbio sam

Super, deluje kao i da je malo jeftinije

1 Like

Za taj sajt dobijam ovaj error kad pokusam da izaberem nacin placanja

You cannot use this payment method because you are using IPv6. Please contact our Live Support team.

ne znam stvarno nemam ipv6 tako ne mogu ni da proverim sta se desava. meni na SBB-u prolazi bez problema. ne bi trebalo da isp pravi probleme. a ako ti je hitno da kupis kljuc mozes privremeno ugasiti ipv6.

ides ono u network and adapter settings, pa desni klik na tvoj pa ono properties i mislim da treba da ima gfe mozes fa odcekiras ipv6.

1 Like

Nece ni sa kreditom da kupuje, izbacuje mi na konzoli change store region.

A namestena mi turska adresa i na microsoft sajtu i na konzoli i region. Pretplata prolazi i dalje ali kupovina nece.

Nisam siguran da si pročitao post, objašnjeno je da se kupi kreditom preko browsera na Turkey store uz turski VPN. Niko nije rekao kupovina preko konzole

Meni bas treba preko konzole. Za neke igre moram da kupim dodatke iz igre. Nema preko browsera.

preko konzole mogu samo “skupi” regioni i radi chile i columbia.
takodje ne moras iz igre za ingame currency osim ako je neki suntavi dev pravio igru lol

evo ti fort: Fortnite - 1.000 V-Papel ürününü satın al | Xbox
evo ti marvel: ARVEL RIVALS - 1.000 ÇAPRAZ ÖRGÜ ürününü satın al | Xbox
evo ti fifa: EA SPORTS FC™ 25 - FC Points 500 ürününü satın al | Xbox

evo ti war thunder: War Thunder - 1000 Golden Eagles ürününü satın al | Xbox

ne znam sta igras ali sve moze preko browsera da se obavi i kad kupis tu valutu onda normalno iz igre kupis sta ti treba

1 Like

:smiley:

Ne moze Flight Simulator, ima samo sugavi in-game Marketplace.

USA: 4209 rsd
Turska: 1920 rsd

Cene odp za igru :cry:

A takva je i razlika i za Marketplace

1 Like

e sranje

Da li radi Brazil nama, jel pokusavao neko? Isto ima popularne cene.

probaj kolumbiju ili chile? proveri koliko kosta na novom zelandu. isto me je tako jednom jebala turska. pa stvar koja je 9.99 EUR (1172 RSD) mene ispala samo 14.51 NZD (840 din)

za odredjene stvari novi zeland je jeftiniji od brazila lol. evo ti bas primer iz marvel rivalsa (dont judge i love me some skins)

inace mislim da brazil radi ali ti se ne isplati uvek. jer kao sto vidis ponekad “skupi” region moze biti jeftiiji od njega.

evo jos jedan primer igra “Fort Solis” (izabrana radom ne znam jel vredi icemu)
jeftnija je na NZ nego na brazilu

ako hoces low risk i “skup” region novi zeland deluje OK

edit: evo je bolja igra dragon age origins. ovde je vrlo malo jeftinije ali je i dalje jeftinije od brazila

edit 2: sve zavisi od igre evo je ova nova PRAGMATA tu je koreja najjeftija (india ne radi nikome)

sve zavisi sta hoces da igras je region ne smes cesto menjati. pa odluci sam

1 Like

Davno sam pravio nov profil i menjao adrese, koji je najbezbolniji nacin da dodam NZ adresu?

Ili je dovoljno samo da promenim stor i kod nacina placanja otkucam neku NZ adresu preko konzole?

1 Like

promenis region konzole na NZ i onda ides na kupi ako ti se svidi cena nastavis dalje, preko konzole napisi neku random NZ adresu bilo sta.

evo uzmi nesto odavde https://www.fakexy.com/fake-address-generator-nz

i onda samo ubacis tvoj br kartice i to je to.

2 Likes

Probaj Južnu Koreju, vidi cene. Samo region konzole menjaš, ništa drugo.

3 Likes

A ono kao nekad preko Microsoft accounta, billing and shipping address i to?