Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Pa svejedno sam probavao danas. Hoću li morati čekati dodatnih par sati, svejedno mi.

Čekaću vjerovatno i više dana nego što treba jer ću čekati igru da bude opet na akciji.

Da slicno sam proso hteo uzeti dijablo 4 dlc bio na popustu i nije moglo . Posle 3 nedelje proradilo samo od sebe ali dijablo nije na popustu. Uzeo komplet na steamu a na xboxu imam sad 550 lira.

2 Likes

Ovo je samo glasina, ali ako se ispostavi da je tačna možda je bolje što mi nije sad prošla kupovina BG3 pošto ne znam je li dobiješ retroaktivno i PC verziju.

To je dobro pod uslovom da kasnije uspijem da kupim i ne propadnu mi pare. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dobijas

Šta se dešava u suprotnom? Recimo da igra izađe iz Play Anywhere programa. Je li onda gubiš PC verziju?

Ne znam je li bilo takvih slučajeva.

Ovo je proslo tebi i jos jednom sa foruma i nikom vise. Meni i dalje nece

Jel gresim?

meni prolazi trpanje lira u novčanik ali iz novčanika u store nikako neće :smiley:

2 Likes

Prošlo je meni na konzoli nekidan Silksong i Deep Rock Galctic Survivor i par dana prije toga Anomaly Agent isto. Ali sad opet neće. :person_shrugging:

To sto ti je proslo…kupio si direktno sa konzole a net ti nije vpn-om u Turskoj?

Direktno sa konzole. Samo sam gift kartice kupovao preko neta sa VPN. Isto mi nije radilo na konzoli onda kad sam mjenjao karticu, dodao novu sa sve istim podacima, adresom i sve. I radilo i sad opet ne radi.

1 Like
  1. put, nikakav problem nisam imao, svaka kupovina web+vpn i prolazi. Čak mi je na početku par kupovina prolazilo bez VPN-a preko browsera.
2 Likes

Ja sad ko padobranac, totalno sam se bio isključio iz frke oko ukidanja Turske, vidim sad pominjete gift kartice…

Šta je sad zapravo najbolje za kupovinu, jel radi uopšte Turska? Gde kupujete te gift kartice?

Ne kupujem, prešaltao sam se na Čile, radi. A i nove igre su jeftinije nego kod Erdogana.

1 Like

Kupujte na Srpski bez VPN-a provereno radi😁, cene su prava sitnica veće nego USA😁

1 Like

Da, bilo je takvih slučaja, samo ti nestane igra iz Xbox PC App librarya

Samo vidi, Microsoftu je bitno da što više igara bude play anywhere zbog ROG Xbox Ally/X i sledećeg Xboxa. Tako da sumnjam da će se to dešavati, mada ko zna

Juče prošla kupovina kod Turaka iz novčanika preko browsera uz pomoć VPN-a.

Nedelju dana sam imao ban😁 nije prolazilo ni putem konzole ni web+vpn.

Evo ako nekoga zanima Alan Wake 2 je trenutno na sniženju oko 330Tl + 120Tl ko želi deluxe apgrejd.

3 Likes

Ssd gledam u temi, ja aam prije 6 dana pokušavao tako da je i meni već skoto sedmica prošla ali BG3 više nije na akciji.

Ali možda probam nešto da kupim ovih dana da testiram.

1 Like

Probaću i ja večeras, doduše nisam ni kupovao ništa, od kad je uvedena blokada.

Ja je već pazario pre neki dan preko Čile iskeširao 500 din više, jebeš ga nije Piroćancu do 500 din… :head_shaking_horizontally:

3 Likes

Stajaće jednog dana “Ovde počiva Ranđel što je 500 din preplatio igru”:grin:

4 Likes