Znaš ono kao Argentina a nije Argentina.
Ništa onda, čekamo da Nigerija ili Egipat dobiju store na konzoli.

Kakvo je stanje u svetu, a naročito kod nas ne bi me iznenadilo da dobijemo store (region) Kosovo ![]()
Evo ja sad nabacio 1000 lira na račun gift karticama i taman da kupim BG3 kad ono opet izbacuje change your region.
A neki dan kupio Silksong i Deep Rock Galactic Survivior bez problema. Al’ me ispali.
Ista priča… samo sto sam ja hteo da kupim Alan Wake 2 deluxe edition…
Želim da se zahvalim članu @djomla43 koji mi je pomogao oko mog problema. Iako nismo uspeli u potpunosti da rešimo situaciju, pokazao je veliko znanje i još veću spremnost da pomogne. Takvi ljudi čine ovaj forum vrednim. ![]()
Samo se nadam da mi neće biti blokiran nalog:joy:![]()
![]()
Ne tnam zašto blokiran, nije niko od nas tako fasovao, valjda neće ni sad. ![]()
Ništa. Probaću neki drugi put kad bude BG3 na akciji ponovo da kupim, dodam ponovo karticu i sav taj rad. Imaću tada i drugu karticu pa možda probam sa njom.
Ajde bre ljudi sta se zajebavate vise sa Turskom, pređite na Čile i mirna bačka
Skupo bajo moj
Radi li ti sad turgame ili je opet eneba/gamivo?
Meni Turgame nikad nije radio. Sad sam uzeo preko SEAGM sajta, za 3x300 gift kartice mi uzeli 1€ provizije što je bolje nego na Enebi.
Kupovao si preko web-a ili preko konzole?
Gift kartice preko weba na PC, redeem radio uz VPN. Igru pokušao onda kupiti na konzoli i dobio taj wrong region.
Samo web i pun gas, koliko sam ispratio, svima koji su preko konzole kupovali posle nekog vremena izbaci upozorenje za region.
Kako preko weba da kupim?
Idem na Xboxov sajt turski i tako nađem BG3? Treba li isto VPN?
Tako je, samo što će sad istu grešku da ti izbaci.
Šta onda, treba da čekam par dana?
Tako je, sačekaj par dana pa probaj. @Dobriii je skoro imao sličnu situaciju i proradilo je samo od sebe.
Probaću svakako jednom sada i preko weba kad probavam već, čisto da vidim kako treba. A jbga, ako ne bude išlo,moraću čekati dok opet ne bude na akciji.
Uvek kada probaš a ne možeš, resetuješ “sat” i treba da čekaš ponovo taj neki period.
Ja sam sačekao nedelju dana i onda je htelo.
Strpljen spašen