Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Znaš ono kao Argentina a nije Argentina. :rofl: Ništa onda, čekamo da Nigerija ili Egipat dobiju store na konzoli.

1 Like

Kakvo je stanje u svetu, a naročito kod nas ne bi me iznenadilo da dobijemo store (region) Kosovo :face_without_mouth:

Evo ja sad nabacio 1000 lira na račun gift karticama i taman da kupim BG3 kad ono opet izbacuje change your region.

A neki dan kupio Silksong i Deep Rock Galactic Survivior bez problema. Al’ me ispali.

1 Like

Ista priča… samo sto sam ja hteo da kupim Alan Wake 2 deluxe edition…

Želim da se zahvalim članu @djomla43 koji mi je pomogao oko mog problema. Iako nismo uspeli u potpunosti da rešimo situaciju, pokazao je veliko znanje i još veću spremnost da pomogne. Takvi ljudi čine ovaj forum vrednim. :+1:

Samo se nadam da mi neće biti blokiran nalog​:joy::joy::joy:

3 Likes

Ne tnam zašto blokiran, nije niko od nas tako fasovao, valjda neće ni sad. :slightly_smiling_face:

Ništa. Probaću neki drugi put kad bude BG3 na akciji ponovo da kupim, dodam ponovo karticu i sav taj rad. Imaću tada i drugu karticu pa možda probam sa njom.

2 Likes

Ajde bre ljudi sta se zajebavate vise sa Turskom, pređite na Čile i mirna bačka

1 Like

Skupo bajo moj

1 Like

Radi li ti sad turgame ili je opet eneba/gamivo?

Meni Turgame nikad nije radio. Sad sam uzeo preko SEAGM sajta, za 3x300 gift kartice mi uzeli 1€ provizije što je bolje nego na Enebi.

1 Like

Kupovao si preko web-a ili preko konzole?

Gift kartice preko weba na PC, redeem radio uz VPN. Igru pokušao onda kupiti na konzoli i dobio taj wrong region.

Samo web i pun gas, koliko sam ispratio, svima koji su preko konzole kupovali posle nekog vremena izbaci upozorenje za region.

Kako preko weba da kupim?

Idem na Xboxov sajt turski i tako nađem BG3? Treba li isto VPN?

1 Like

Tako je, samo što će sad istu grešku da ti izbaci.

Šta onda, treba da čekam par dana?

1 Like

Tako je, sačekaj par dana pa probaj. @Dobriii je skoro imao sličnu situaciju i proradilo je samo od sebe.

1 Like

Probaću svakako jednom sada i preko weba kad probavam već, čisto da vidim kako treba. A jbga, ako ne bude išlo,moraću čekati dok opet ne bude na akciji.

Uvek kada probaš a ne možeš, resetuješ “sat” i treba da čekaš ponovo taj neki period.

Ja sam sačekao nedelju dana i onda je htelo.

Strpljen spašen

1 Like