Čisto da spomenem.Gta 6 kupujem na usa store
Samo fizicka i to za obe konzole
Kupi za Nintendo brt
Sta ce ti fizicki, ni bf betu nisi znao pokrenes ![]()

Ljudi jedno pitanje.Posle gašenja Turske, jel prolazi kupovina GP, ko nije imao obnavljajucu pretplatu pre gašenja?
Probaj , meni ne prolazi , ali wallet mi prolazi tako da kapiram kada platis wallet-om uz reccuring bill ce proci.
Meni prolazi normalno iako sam dva puta gasio obnavljajuću pretplatu i brisao karticu, posle dodavanja iste kartice uključio sam obnavljanje pretplate i prolazilo je. VIdeću sad za neki dan mi ide obnova.
Kad si poslednji put obnovio tako? To je svima radilo do početka jula.
20.07. a par dana pre toga sam skidao karticu i skidao obnovu i prelazio na USA store pa se vratio pred naplatu i sve bilo ok
Ovog meseca sam to uradio još jednom, pa videću sutra da li će da obnovi
Ispravka: obnova bi trebalo da krene u petak 22.08. pa javljam
DOPUNA (22.8): Skinulo danas bez problema GPU.
Ajde sve ali što ne mogu season pass uzeti za Stumble guys… ![]()
Chronos New Dawn preorder cena na turskoj 1750 lira ili 4275 rsd, sto je fantasticna cena ali turska vise ne radi
na turgame mi nije prosla kupovina dopune dok druge sajtove necu ni da razmatram obzirom na visinu tax fee-a. Steta bas.
Mogu slobodno da ti kazem da imam 600lira u wallet-u kojih ne mogu da iskoristim jer mi je i kupovina preko wallet-a prestala. Sada gledam Cronos na us regionu (60dolara) i sve gledam ocu li ili ne, nadam se nekom smanjenu cene na sivom trzistu , drugo ne gine …
Ja sam 10.avgusta kupio neku simbolicnu dopunu kako bih testirao. Redimivao na racunaru a onda se taj iznos pojavio i na nalogu konzole. Sa tim sredstvima sam kupio na kraju. Ma sve je ovo cimanje i kerov K… bas su nam ga zavukli sa ukudanjem Turske.
Uzeo sam 50 TRL na Turgame. Redeem na konzoli nije uspeo.
Ali da bi bilo gore sve je radilo i proverio sam sa nekom sitnom sumom i onda reko daj odmah da sibnem malo vise i reko aj ponovo da probam i da kupim nesto za malo lira kad ono nece , sva sreca stadoh na 600lira inace sam planirao vise da ubacim. Dzaba sada sam na US i dokle god ne bude radilo kako treba necu se vracati jebes ga , na kraju krajeva imam gamepass pa cu izigrati Indiana Jones DLC i taman nadam se da ce donekle na sivom trzistu cena pasti i da ugrabim i Cronos nego me nervira sto svaki put pogledam tursku i vidim koliko je sve nize…
Redeem (dopume) radis na PC, a.onda kupis regularno na konzoli
Preko VPN ili samo prebacim regiju naloga na Tursku?