Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Čisto da spomenem.Gta 6 kupujem na usa store

Samo fizicka i to za obe konzole

1 Like

Kupi za Nintendo brt

1 Like

Sta ce ti fizicki, ni bf betu nisi znao pokrenes :joy:

4 Likes

2 Likes

Ljudi jedno pitanje.Posle gašenja Turske, jel prolazi kupovina GP, ko nije imao obnavljajucu pretplatu pre gašenja?

Probaj , meni ne prolazi , ali wallet mi prolazi tako da kapiram kada platis wallet-om uz reccuring bill ce proci.

Meni prolazi normalno iako sam dva puta gasio obnavljajuću pretplatu i brisao karticu, posle dodavanja iste kartice uključio sam obnavljanje pretplate i prolazilo je. VIdeću sad za neki dan mi ide obnova.

:eyes:

2 Likes

Kad si poslednji put obnovio tako? To je svima radilo do početka jula.

20.07. a par dana pre toga sam skidao karticu i skidao obnovu i prelazio na USA store pa se vratio pred naplatu i sve bilo ok
Ovog meseca sam to uradio još jednom, pa videću sutra da li će da obnovi

Ispravka: obnova bi trebalo da krene u petak 22.08. pa javljam

DOPUNA (22.8): Skinulo danas bez problema GPU.

1 Like

Ajde sve ali što ne mogu season pass uzeti za Stumble guys… :frowning:

Chronos New Dawn preorder cena na turskoj 1750 lira ili 4275 rsd, sto je fantasticna cena ali turska vise ne radi :sleepy_face: na turgame mi nije prosla kupovina dopune dok druge sajtove necu ni da razmatram obzirom na visinu tax fee-a. Steta bas.

Mogu slobodno da ti kazem da imam 600lira u wallet-u kojih ne mogu da iskoristim jer mi je i kupovina preko wallet-a prestala. Sada gledam Cronos na us regionu (60dolara) i sve gledam ocu li ili ne, nadam se nekom smanjenu cene na sivom trzistu , drugo ne gine …

Ja sam 10.avgusta kupio neku simbolicnu dopunu kako bih testirao. Redimivao na racunaru a onda se taj iznos pojavio i na nalogu konzole. Sa tim sredstvima sam kupio na kraju. Ma sve je ovo cimanje i kerov K… bas su nam ga zavukli sa ukudanjem Turske.

Uzeo sam 50 TRL na Turgame. Redeem na konzoli nije uspeo.

Ali da bi bilo gore sve je radilo i proverio sam sa nekom sitnom sumom i onda reko daj odmah da sibnem malo vise i reko aj ponovo da probam i da kupim nesto za malo lira kad ono nece , sva sreca stadoh na 600lira inace sam planirao vise da ubacim. Dzaba sada sam na US i dokle god ne bude radilo kako treba necu se vracati jebes ga , na kraju krajeva imam gamepass pa cu izigrati Indiana Jones DLC i taman nadam se da ce donekle na sivom trzistu cena pasti i da ugrabim i Cronos nego me nervira sto svaki put pogledam tursku i vidim koliko je sve nize…

1 Like

Redeem (dopume) radis na PC, a.onda kupis regularno na konzoli

1 Like

Preko VPN ili samo prebacim regiju naloga na Tursku?

Nije loša cijena za preorder na i na Čileu a radi. Samo 3 evrića više.