Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Meni je vezan broj, iskreno, ne sećam se dal sam imao poteškoća oko registracije, sem kad sam morao verifikovati sa dokumentima, to je bilo januara 2024. :face_with_peeking_eye::grin:

2 Likes

4 Likes

Ne odgovaraju ništa ali nije ni bitno.
Našao sam turgame da imaju i na enebi pa kupio 100 lira. Nije baš povoljno zbog provizije ma enebi ali uzeo sam da probam.
Redeem sam uradio uz VPN ali kupiti sa tim svejedno ne može na konzoli. Ista stvar, wrong region tako da ts opcija otpada.
Jedino što ostaje kupovati kodove igre direktno što je loše. Većina indija ni nema tako kupiti.

Treba ti i dalje platna kartica na profilu da bi kupovao lirama.

Ne možeš njom da kupuješ ali moraš da je dodaš na profil jbg.

Meni tada izbacuje wrong store/region.

Pa kartica ima samo je prestala raditi.

Ovo je luda kuća. :grin:

Ja imam jedan pravi turski nalog od početka, nisam ga šetao nigdje, na njemu mi je istekla kartica prije nekh mjesec dana, taman kad su ukinuli kupovinu u Turskoj. I probam dodati novu karticu i prođe!

E sad, ne mogu s njom i dalje kupovati na turskom storu ali kad krenem da kupim pita me koje sredstvo plaćanja želim da koristim, odaberem lire i prođe kupovina.

2 Likes

Nisam ni ja šetao nalog, na Tursku je od kad sam ga napravio.
Izbjegavao sam da diram karticu do sad jer sam uključio recurring billing pa neka to bar radi. Ali sad gledam, ja imam GP do novembra a meni ta kartica ističe u 9. mjesecu tako da mi to ništa ne znači.
Biće na kraju se seliti u Čile kad kažu da tamo radi.

Ok, evo kako sam ja rešio problem. To kada nije htelo ništa da prođe, sam izbrisao sve kartice, i dalje mi je prijavljivalo change store region.

Kada videh šta je @Son_of_a_gun rekoh, hajde da probam da dodam karticu preko account.microsoft.com sve lepo sa turskom adresom i tako to.

Dodao, uključio Xbox, i voila, Achilies: Survivor za 18 lira.

5 Likes

Samo da potvrdimo, kupio si to lirama što si dopunio. Sama kartica i dalje ne radi?

nisam probao uopšte karticom

Da, vidim sad da je tu nastala zabuna, i ja sam išao preko sajta.

iiiiiiii više ne radi :smiley:

1 Like

And it's gone

2 Likes

Čile ne gine koliko je vidim ako već radi. Ovo je samo koprcanje.

Brate ugasi nas onda i u USA da iskopčam ovo govno i bacim u smeće, nemoj da me maltretiraš više…

2 Likes

4 Likes

Ništa, samo da javim, imam taj neki nalog na Čile što sam napravio još prošli put kad je bila ova zajebancija. Probao direkt kupovinu na njemu karticom i radi.

2 Likes

Juče mi uredno skinulo za gpu turski nalog 6.60e

braaaaat, po hiljaditi put, GPU skida uredno :rofl: kupovina je problem

3 Likes