Preko vpn a prethodno stavis na PC country turska.
Na kom sajtu proverasv ovo i zasto niko ne pominje Ukrajinu? ![]()
Sajt je ovaj što je @vrobec stavio. Čile sam probao i znam da radi, ne znam je li iko ikad probao Ukrajinu i uspio da kupi.
Evo i mene prvi put na Chille store-u! 50k pezosa Chronos New Dawn sto izađe 5200 rsd tj 51$.
Hell of Us 41$. Ako obe igre uhvate 80+ ocene da uzmem taj combo. Jel se cene preordera zadrzavaju do release date-a?
Апропо Турске и лира на налогу, ово је било за мене. Активиране лире на налогу без проблема и купљена игрица најнормалније. Пробајте онда нов налог да направите, не убацујте картицу него само лире па тестирајте куповину.
А што се куповина лира тиче, ја само на Тургаме купујем и немам никаквих проблема.
Test kupovina na Chile store prosla uspesno. Zadovoljan sam sa preorder cenama pomenutih igara. Cekamo ocene. Tursko zbogom ![]()

Šta si uradio? ![]()
Vidim da je preko weba na telefonu sa VPN-om?
Ništa ![]()
Svaki put sam uzimao preko web-a uz VPN. Probaj pa javi.
Jel ti ovo glavni nalog ili poseban samo za Tursku?
Evo meni prošlo na glavnom nalogu iz turske sa konzole sa kreditom. TNMT Tactical Takedown i Kane & Lynch 2
To sam @Uros2909 uzimao, neće se otvori za kršten VPN ![]()
Ja sam sebi na sinovljevom uzimao bez problema.
Ništa nisi menjao od onda? Znam da si pisao da ne prolazi pre par dana.
Ništa, bukvalno samo nisam bio pored xboxa celu prošlu nedelju
Ljudi, moze li mi neko dati kratak recap sta je sad metoda da ne citam 200 poruka? Vidim turska ne radi vise ![]()
Ili kupuješ kod negdje na enebi ili negdje drugo pa onda uz VPN redeem na PC ili telefonu. Neki su uspjevali takođe da dopune wallet dopunama pa tako kupuju, ja nisam uspio tako da kupim a i drugi neki.
Rade drugi store-ovi, npr. Čile sam probao radi. Ne znam da li ima neki bolji store od Čilea što se tiče cijena, a da radi.
Sada je metoda da prodaš konzolu na KP i pređeš na PS ![]()
I tu ćeš isto da se usrećiš. ![]()
Ma zezam se. Teška priča sada na obe konzole ![]()