Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Probaj se ulogovati sa gmailom tj. continue with google opcijom ispod polja za registraciju. Nije me tražilo nikakvu verifikaciju.

Palo mi na pamet pa sam se registrovao isto sa gmail mejlom što imam i došao mi odmah mejl za verifikaciju tako da sam taj dio uspio.
Međutim i dalje mi ne prihvata broj telefona, izbacuje neki error.

Pisao sam tamo njigovom supportu prije još dok nisam probao ovo sa gmail, imaju neki whatsapp kontakt ali nisam dobio ni seen. Kontam da je zato što je vikend.

Samo da javim da meni ne radi sajt Turgame. Uprkos supportu od strane @djomla43 mission field. Znaci xbox mi, nazalost, ubuduce ostaje only for gamepass games a ja pakujem kofere i selim se na Playstation sto se tice non gamapass third party games :weary_face:

3 Likes

Zašto morate da se registrujete? Samo idite login with google i to je to. Pošalju vam dva smsa za verifikaciju i toliko.

Pametno sve igre imaju i na pleyci

Meni je problem broj telefona što neće da prihvati a ne može da se kupi ništa bez toga.
Postavio sam sliku gore errora što mi izbaci.

Ne znam, nisam uopšte morao da verifikujem nalog preko koda na emailu kada sam išao Login with Google.

Samo kasnije na checkoutu me pitao za broj telefona, upisao i prošlo.

Meni neće. Ja sam iz BiH, možda im je nešto pokvareno na sajtu za Bosnu, onaj error mi ništa ne govori, što izbaci. Vidjeću hoće li odgovoriti ovi njihovi iz supporta išta.

Ti si jos i dobar nemoj gamepass ni brisati , ja ne mogu ni da se pretplatim za gamepass …

Ja ne mogu ni sa Microsoft Balance da kupim nesto, ttazi mi da promenim store :grin:

Što se brineš US region će uvek da radi pa kupuj :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Registrovao se najnormalnije mejlom i lozinkom kao bilo gdje drugo. :man_shrugging:

Skupo mu to.

Mislim da je problem s vama što nemate izlaznu strategiju kao ja i moj brat @djomla43

Nešto radi i onda kad ne radi jao pomagaj. :grin:

A brat i ja samo izvučemo iz špila aircash, ininal, skrill, turgame, već šta za šta treba.

Da parafraziram komuniste, živite kao da će cijeli život raditi Argentina a spremajte se kao da će sutra biti samo USA. :grin:

4 Likes

Jesi li iz BiH i je li ti prihvatilo broj telefona?
I kad si se registrovao, možda je neki kvar na sajtu skorašnji, šta ja znam.

Nikakve telefone, dokumente, ništa mi nije tražilo ali ja sam se registrovao tamo way before it was cool.

1 Like

Sad ne da da kupiš ništa bez telefona. Kad naručuješ traži.

Sad vidim da mi je linkovan facebook nalog na turgame, možda sam zato izbjegao te telefone i slične trice. :man_shrugging:

Ne znam kad je to sad, ovo mi je zadnja kupovina, nije bila toliko davno.

Možda zato što si nekad prije napravio nalog. Meni sad traži, a ne prihvata kad upišem.