Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Posle 24 sata dođem da vidim šta je na kraju bilo sa adresama a ono i dalje se naprđuje niko nema herca da proba da kupi nešto. :face_with_tongue:

@djomla43 nemoj da se zalijećeš, nek popije metak sad neki delija momak u najljepše doba, ako ima takvih. :grin:

2 Likes

Ja ću prvo da probam ovo sa dopunama. Ovo sa promjenom adrese najbolje da proba neko ko ima više naloga a ne neki nesrećnik kome je to jedini nalog na kojem mu i dalje funkcioniše GP pretplata da ne sjebe i to.

Tako je to kad svi patimo od umanjenje mošnica :joy:

1 Like

Pa evo bata Mlađa može da proba svakako nema šta da izgubi iovako ništa njegovo nema sve pokupio od drugih :laughing:
Taman ako se nešto desi možda se sažalim pa mu dam šifricu
@MladenVR :blue_heart:

Nemam nista tudje brt, samo ne kupujem djubre od 200 dinaLa kao ti :relieved_face:

1 Like

mene jedino cudi sto mi gamepass prolazi na TR nalog, a direktno na store ne radi

Bata Mlađa preš’o na plavo :face_with_hand_over_mouth:

Pa izdao ekipu, ili si ti namanjio sa kupovinom igara ili pretplatama pa je sve već odigrao :zany_face::joy:

2 Likes

Dobro nije na belo s nama ovakvima. :grin:

4 Likes

Bi on nego nema para :joy::blue_heart:

4 Likes

1 Like

Belo samo tera na ibicu :grin:

2 Likes

Sutra stize prvoklasna roba iz Ulcinja. Samo se vi zezajte. Pustite vi ovog Randjela, zvanog Dmitar Berbatov sta lupeta.

3 Likes

4 Likes

3 Likes

Sve ću da vas blokiram i da gasim temu leb vam ebem :joy: 70 odgovora na temu, uđem da vidim šta se dešava, reko Argentina nam se nasmešila… A ovi mrse muda :joy:

6 Likes

Pa bata Mladen nam se navuko na cedevitu i pravi haos po sajtu :joy:

Nemoj da gasiš vidiš da je situacija napeta svi čekamo da neko drugi oproba zamenu adrese :grimacing:

1 Like

Nisam uspio da stignem do ovog. Prvo ne mogu da verifikijem email, jer mejl od Turgame ne stiže uopšte. 3 puta stišćem resend mail i na sajtu piše success ali mejl ni dalje ne stigne. Ajd dobro, batalim to, probam da dodam svoj telefon tamo, neće isto, prikazuje neke greške a dobro sađ napisao. Probam da kupim 100 lira giftcard neće bez telefona. Znao sam da ne može meni nešto glatko ići.

Ne znam kako sve zakomplikujete, ja sam na Turgameu preko godinu dana, najnormalnije se registrovao, nisu mi trebali krštenica, mugshot i kartica dobrovoljnog davaoca krvi… :grin:

1 Like

Tebi zbog ip adrese ne treba nista. Dovoljno imas muka pa jos izvod da ti traze :joy: