Šta kenjaš bre ti Bugi? @Randjel ![]()
Brat ima sve moje naloge, i na PS i na Xbox. Nismo mi ovaj Piroćanac pa da se stiskamo i ne delimo naloge.
Šta kenjaš bre ti Bugi? @Randjel ![]()
Brat ima sve moje naloge, i na PS i na Xbox. Nismo mi ovaj Piroćanac pa da se stiskamo i ne delimo naloge.
Poslije 20 novih odgovora u temi očekivao sam da ste našli riješenje.
Ne da možda postoji rješenje.
Pih…![]()
Rešenje postoji, dopune ![]()
Nije valjda da se ja čekam za @Randjel-ove tiktok zajebancije? ![]()
A je li radi sigurno? Neko je gore komentarisao da je uspio dopuniti račun ali kad je htio igru kupiti ošet mu izbacilo wrong region.
Kod mene radi. Nalog podešen na TR.
Svakako probaj sa malim iznosom. Ako ne onda nov TR nalog.
Je li dopune sa turgame? Nešto sam gledao, najveći gift card 300 lira. Ima li veća?
Prolazi pretplata, ona nije problem.
Si, si, sa turgame, kod njih nema veća. Probaj sa 25 lira npr.
Btw, ume nekad Turgame da traži verifikaciju (geo lokacija - šalju link neki i dokument iz banke) ja sam izvod slao.
Dobro im nisi slao izvod iz knjige rođenih od Askurđel đeda iz Prijepolja. ![]()
Promenio lokaciju , ne radi , ne mogu da zapocnem pretplatu tako da moram letim za US il ako postoji negde gde je sljeftinije a da ima karticom da se kupuje i isto tako kupovina preko Wallet-a mi ne radi .
Ček, kakvu verifikaciju? Kakav izvod si slao?
Slao izvod iz banke gde se vide moji podaci (ime i prezime) zaboravio sam šta su tačno tražili, bilo pre X meseci. A ne mogu da nađem u mailovima. Ništa komplikovano.
Nadam se da neće tražiti ništa. Nemam nijedan izvod, morao bih ići u banku.
Sliku licne , sliku tebe , racun koji dobijes kad platis . Ja skoro kupovao to mi trazili.
Znači u suštini, vide tamo da nemam veze s Turskom a kupijem njihove dopune. ![]()
Totalno nebitno što nisi iz Turske.
Pretpostavio sam. Ja ionako kupujem samo gift za svog brata Emre Belezoglua. ![]()
Probaću baš danas sa nekom indie igrom.
Vidio sam ona Ender Magnolia 70-tak lira pa ću to da probam tako da kupim.
Ja sam samo bio dobronameran ne zamerajte odmah ![]()

Ma nije problem da se podeli problem je što ti hoćeš igre sa mog naloga, a ja za uzvrat dobijem samo tuki i lepu reč ![]()
![]()
Nije to lepo bata Mlađo nije