Da podelim sa vama informaciju koju sam slučajno video, ako vas ne mrzi vi koji ste već na Turski store izbrišite način plaćanja i unesite opet samo ovog puta promenite adresu koju ste koristili do sada, to bi trebalo da radi bar po tome što sam pročitao od nekog lika.
Svakako kako vam volja ja sam pre nekoliko dana prešao na Čile ne da mi se da vraćam opet samo da bi to isprobao, ko je već na taj store i ako ga ne mrzi neka proba ![]()
Seoba Srba klapa 150 ![]()
Ništa mi ne pričaj ![]()
@djomla43 javljaj kako prošo atest ![]()
@Randjel vidi datum te objave đe si čitao, to je pre moglo. ![]()
@euphrates zar mene da hapse?! ![]()
Probaj preko Mlađinog naloga ![]()
Šjutra brt, trenutno deljem ![]()
Da je smajli drugačiji pomislio bih da radiš nešto drugo ![]()
@djomla43 neće brate kad do sad nisu neće ni ovog puta ![]()
Objavio pre 3-4 dana, svakako ne držite me za reč to je samo random lik, ja čisto iz najbolje namere prenosim vama znam da ste sirotinja ovde i da bez Turske ne možete ![]()
![]()
@euphrates i ja mislim da je tako najbolje Mladen dobar čovek neće se naljutiti siguran sam ![]()
Ja sam to već pomislio, al kakav je smajli reko nije valjda stao da bi ušao ovde da nam odgovori ![]()
Ko bre sirotinja, imam gajbu u Argentini, Turskoj, Indiji i na Aljasci…
Sve elitni delovi ![]()
A da li njihovi vlasnici znaju za to? ![]()
Pola foruma komšije ![]()
A i voli free stvari ![]()
Đe si pokupio taj Info?

I posle ja Piroćanac ![]()
Ma natrčao juče slučajno na tiktoku

Pa lepo sam rekao ne držite me za reč to je samo random lik, rekao je da mu je tako uspelo i ajde sad ![]()
Svakako isprobaj ti to sa Mlađinog naloga pa pričamo posle toga ![]()
Meni je istekla kartica pre neki dan, dodao sam novu na turski nalog, sistem ju je prihvatio kao validno sredstvo plaćanja ali kad sam pokušao da kupim nešto moša. ![]()
Nisam mijenjao adrese doduše, to mi baš nema smisla.
Na odmoru sam do kraja nedelje pa ne mogu da probam, ako je neko dokon nek se preseli u drugi hotel u Izmiru pa nek proba. ![]()
Kako nema? X puta do sad je to “pomoglo” ranije doduše.