Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Mislim da ne mozes kupovati direkt na storu, da ti treba njijov broj telefon ili tako nesto. Mozes jedino da redeemujes kodove. Imas ih po ssjtovima tipa cd keys, etc.

2 Likes

jel se sredilo nekom problem za store region error? meni izbacuje jos iako koristim paypal i us store

Bice kroz par meseci brt.

al sutra istice sale

Čekaj onda drugi sale :grin:

Dugo nisam bio aktivan nisam u toku, a vidim da ne radi kupovina kod brata Erdogana, da li funkcioniše neki drugi region po mogućstvu Čile ili u krajnjem slučaju US?

US uvijek radi

1 Like

Pa zbunio me čovek par komentara iznad kaže da i na US izbacuje grešku, pa reko aj da pitam da ne lutam od regiona do regiona nemam rezervni nalog za bacanje :grin:

1 Like

Koristiš adresu sa aljaske i karticu direktno preko konzole

Džaba radi US brate kad je vama iz Pirota to skupo. Čekaj jbg ponovo Erdogana. :stuck_out_tongue:

1 Like

Dobro brate pa ne moraš baš toliko surovo… :joy:

2 Likes

Nisam provalio da li turski kodovi još mogu da se redimuju na usa naloge, jel probavao neko?

Verovatno da ne moze. Ja sam na TR redeem-ovao.

1 Like

Čile radi, ja sam prekjuče prešao na njihov store. Cene su generalno bezveze, ali sad i nemamo Bog zna koje opcije među regionima koji su nam dostupni, Kolumbija i Čile mislim da su trenutno najpovoljniji.

1 Like

Pa kakve su cene? :smiley:

Primera radi, Clair Obscur je sa 10% popusta na turskom storu koštala oko 18 dolara, na čileanskom trenutno sa 20% popusta košta 33 dolara.

Mislim, kad kažem “bezveze”, govorim u odnosu na turski stor, i dalje je sve to naravno jeftinije od recimo američkog.

Znači ko želi i dalje da kupuje na Turskom storu treba da uzima dopune. Jedino tako funkcioniše (ili da čekamo da ponovo proradi na kartice).

Znači :relieved_face:

Hvala ti :saluting_face:

1 Like

udjem posle mesec dana da kupim igricu i vidim da je prodavac lubenica stavio region lock

sada da li indijski region uopste radi sa nasim karticama?? ako ne one JP ili Juzna Koreja izgledaju dobro