Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Dobro sale je do avgusta , valjda ce ga dotad popraviti ako ne onda ovaj fazon …

Pa mogao bi, ne zna se ko je veći muljator od njih dvojice. Zajedničko im je što obojica imaju više stanova u posedu :smiley:

1 Like

Bolje budi dobar sa iMetoM, nikad se ne zna :grinning_face:

1 Like

Da imam pola kao dotični đe bi mi kraj bio :grin:

Đomla jedini doprinosi ovom forumu na pravi način. :slight_smile:

4 Likes

Да се надовежем на ово, синоћ у опцијама плаћања ми је испод волета стајала картица, а данас је нема да је изаберем, али волет пролази без проблема, тако да коме треба, нека напуни налог лирама и тако узме игрицу

6 Likes

Ne moze. On radi u nasem interesu.

1 Like

Izvinjavam se, glupo pitanje, verovatno milion puta postavljeno, je l wallet punim preko gift kartica ili na neki drugi način? I da li i MS nalog u tom slučaju mora da ide na Tursku ili je dovoljna konzola?

Гифт картице, мора налог на турски регион да буде и упаљен впн приликом редимовања

1 Like

Mali apdejt, probao sam ovo i nisam uspeo, to jest delimično sam uspeo. Kupio gift card (nalog je na turskom regionu) i uključio VPN, uspeo sam da ridimujem kredit, ali kada sam njime pokušao da kupim igru, opet sam dobio ono obaveštenje o nepoklapanju regiona.

Sa druge strane, kupio sam na Enebi igru za turski region i nju sam uspeo da ridimujem bez problema, uz uključen VPN, tako da eto, to je jedina stvar koja (bar kod mene) trenutno šljaka na turskom regionu. I GPU, koji uredno skida sa kartice.

Pozdrav ljudi. Nisam se bavio XBOXom od zime jos. Vidim sada istekla mi pretplata. Do sada sam to kupovao preko ljudi sa KP ali sada mi traze solidnu sumu novca.
Sta mi je trenutno opcija da najjeftinije prodjem za GPU? Nalog je na tursku, nisam cackao nista i ne bih i ako vidim da kupovine opet ne prolaze…?

Koliko znam još uvijek Indija.

1 Like

Da li u tom slucaju mogu igrati igre sa svog glavnog, starog naloga a indijski sluzi samo da dobijem pretplatu ako sam dobro razumeo?

1 Like

Ako si kupovao igre na glavnom nalogu, naravno da mozes. Indijski nalog sa pretplatom stavis na home i sve igras sa svog naloga. I kupljene igre i sa GPU pretplate.

Obrati se @djomla43 Mozda moze da ti napravi dobru ponudu za pretplatu :wink:

2 Likes

Taj nalog na kome je samo gamepass na koliko konzola moze da se postavi kao home nalog ?

the one

1 Like

Sve sredjeno preko Indijskog naloga, pa valjda ce potrajati.

1 Like

Si išao na nov ili postojeći?

Novi. Kakve su mogucnosti kupovine sa njega, prihvataju li nase kartice, ima li uopste zanimljivih popusta?