Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

1 Like

Грешка у корацима, срећа па се исправило након 2-3 дана

1 Like

@djomla43 Jedno pitanje za strucnjaka… Kako se dodaj sredstvo placanja za indijski nalog? Pretpostavljam da sve ide preko konzole? Pravljanje naloga i dodavanje kartice… Ja probao pre par dana, kad se dodje do konacnog dela gde se potvrdjuje kartica, otvorilo mi sajt banke jer sam odabrao tako, svi uneseni podaci su tacni i kad treba da samo potvrdi karticu, sistem samo resetuje i obrise mi celo sredstvo placanja koje bi bilo na nalog pa bi morao sve ispocetka da kucam… Imas neki savet mozda? TY.

Nikako :grin:
Već smo pisali, ne može da se doda kartica na Indijski nalog. Samo kodovi za Core i GPU, ali mora nov nalog ili neki koji nije bio na konzoli do sad.

1 Like

Ahaaaa… OK, hvala. Znaci nisam ispratio taj deo price…

Nalog na kom imam Lire, kupovina preko browsera bez VPN-a problema bez.
Nalog je TR.

3 Likes

idemooooooo…

1 Like

Znaci moramo da kupujemo wallet top-up jel?

Pa da, ovo je nalog koji ne koristim, ostalo mi je na njemu Lira odavno. Ako uzimas, probaj nešto sitno, ne znam ima li veze što nalog praktično nije aktivan mesecima.

Cimanjeeee

2 Likes

Kao na Sony-u godinama unazad? :face_with_hand_over_mouth:

Jel redeem lira radi preko konzole ili browsera bez VPN-a?

To će @Uros2909 bolje znati, meni ove Lire stoje odavno :grin: verovatno treba VPN + browser, malo više cimanja no na Sony-u :face_with_hand_over_mouth:
Edit: mora VPN za redeem :face_with_hand_over_mouth:

Imajte u vidu da je po kursu 100lira=250din kada budete uzimali dopune, pošto tamo vrede daleko više (najjeftinije sam našao 100 lira za 2.88e tj 340din)

Loš value po meni, skip…

Не знаш где да гледаш онда :wink:

Преко претраживача уз впн

Allkeyshop

Turgame je najjeftiniji, imaju proviziju, 25 lira radi testa placeno 26.44 banka skinula 66.45 RSD. 100 lira je 102.67.
Ali, postoji mogućnost da u nekom momentu turgame zatraži neku vrstu verifikacije, dovijan je izvod iz banke neki, lako se odradi.
Jeste cim za turgame, ali nije neizvodljivo. Ili da čekamo da se reši kao onda.

Turgame је кева, јер код њих 100 лира кошта 100 лира, само ту провизију плаћаш преко износа

Djomla brate, rođen si da budeš ministar finansija, pogrešio si profesiju :rofl:

4 Likes