Tako je bilo i prošli put.
I meni je, isto danas. Makar to radi, for now.
Pa najbitnija stavka je gpu tako da je sve ok
LOL… Probao da kupim preko Kolumbije (jer znam da je to radilo onda kad su skroz blokirali TUR store i tad kupio par igara), isto dobio incorrect region.
India store ne da da se doda payment sredstvo… Plakky
Verovatno je već bilo kao tema ali se ne sećam zaključka, je l’ ne postoji ni neka varijanta da se ridimuje neki kredit na nalogu? Ako ne radi stor, ni to neće proći verovatno?
Ništa od ready or not za sutra ![]()
![]()
![]()
Mislim da je vrijeme da krenete da se navikavate da se Turska neće vratiti.
Kad zaživi Aircash uskoro probaću još to ali u glavi sam već prelomio da je ostao još USA store i to je to.
Mislim vjerovatno da mogu i neki drugi storovi ali ne vidim da se isplati cimati zbog uštede od par eura i rizikovati ban.
Dok skida gpu meni je top
Ja svaki put kad vidim nove postove ovdje u temi pomislim da neko piše da je proradilo. ![]()
Koliko dugo bješe prošli put trajalo, ne sjećam se?
Kako kome ![]()
Ajd da ispravim sebe… Nisam probao Kolmbiju prosli put, nego Cile (dok sam pohvatao sta sam i kad kupovao)… LOL
I radi… Prosla kupovina. Eto, bar nesto da ima da radi, a cene novijih igara su nize nego u TUR. Ostalo kako koja, uglavnom skuplje od TUR jer je TUR za indie igre i slicne bila bagatela… Ali eto, bar nesto da ima da radi a da spada u jeftinije cene, mada videcemo s TUR sta ce na kraju da se desi i da li je ovo konacan kraj…
Je l probao neko Argentinu ponovo? ![]()
Jel ne moze vise da se ukljuci recurring pretplata za gp preko turske?
Meni je uključeno automatsko obnavljanje pretplate za Tursku i upravo je skinulo sve regularno. Igre i dalje ne mogu da se kupuju.
Ne znam dal da ukljucim posto stoji cena u dolarima 19.99$
Dal ce da naplate u dolarima ili ce biti konverzija u lirama
Istice 28. jula gp pa da znam sta mi je ciniti
Meni u lirama skida, mislim to mi stoji u izveštaju iz banke, ali u ebankingu vidim na kraju koliko je u dinarima.
Buni me ovo sto stoji cena u dolarima, dal ce da naplate onu manju tursku ili ovu od 20$
Izgleda da mi je region na US i sad ne mogu da promenim ![]()
Да ли је неко покушавао преко Јапана да купи нешто, обзиром да су нове игре јефтиније него преко Турске? Ако није, јел би хтео неко да испроба па да јави јел ради ![]()
Japan makar na Switchu zahteva par nivoa verifikacije, recimo ličnu kartu i tako ta sranja.
То знам за Јужну Кореју, кад се десило ово са Турском прошле године, уместо да променим регион конзоле, ја прво променио регион налога, и онда ми тражило личну, корејски број итд, али ваљда када се мења само регион конзоле, онда не тражи. @djomla43 и @SlobeX Имају конзоле за тестирање, тако да би они могли да испробају да купе нешто смешно јефтино преко Јапана, чисто да видимо јел ради ![]()