Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Summer sale cemo slaviti preko bare izgleda.

Da se opamete? jes brale, stalo im do tvojih tisucu lira :rofl:

1 Like

Што си на крај срца :frowning:

2 Likes

Zadnji put sam kupio nešto tu krajem juna. Ali ako ne radi svima vama sad onda ne radi ni meni više vjerovatno.
Ali neću da probavam, tješi me pomisao na 2% šanse da meni zapravo i dalje radi.

Probaj brt.

2 Likes

Ne radi. Ako vam je za utjehu, prolaze kartice na USA storu. :grin:

Nije za utjehu.

Proradilo je jednom, proradiće opet, nada umire poslednja.

1 Like

2 Likes

3 Likes

Baš je čudno što sistem vidi da nisam Hakan Šukur iz Antalije a ne vidi da nisam John Doe iz Delavera. :roll_eyes:

7 Likes

Meni su uredno skinuli 2500 lira za Destiny 2 ekspanziju, uzeo ovu najjacu ediciju ali to je bilo 5, 6 jula, tada je verujem jos uvek svima radilo..

Probacu kasnije TR, ako ne tu je uvek brat PSY :sweat_smile:

2500 lira? brt alkolisani :anxious_face_with_sweat::folded_hands: mnoooogo je to brate. Mogao si za te pare da uzmes sezonsku za Jug i da sipes 10 litara dizela :joy:

3 Likes

Posle vaših postova probao sam Tursku…

Ironija je što ja imam popust od 92% na sve Destiny ekspanzije i poslednju, kao “just for you” popusti. Ali eto, gledam ih. Lepa ta 92% off brojka.

1 Like

Ako ne bi da rizikujes da popusti prodju, probaj dal bi India store radio… Gledam tamo cene… Cak su jeftiniji za nove naslove, za neke osetno… Ako nam ovo blokiraju, a India ostane otkljucana, mozda se presaltam tamo… Mada secam se, prosle godine, negde u ovo vreme, isto bila zabranjena kupovina na neko vreme na TUR store, pa opet pustili, bas pred summer sale… Tako da, ono… Videcemo.

Cuti jos vise litara benzina posto se na to vozim :sweat_smile:

Al sta da radim kada mi je D2 main game i tu pomoci nema, kao smanjio sam koliko sam pre igrao, ali slab sam na nove ekspanzije i sve se kao nadam da ce vratiti stari smek koji su imali do Witch Queen, a najjacu ekspanziju uvek uzimam zbog sezona i raznih dodataka sto dobijam plus sada daju jos jednu ekspanziju :sweat_smile:

Jutros mi prošla automatska naplata za Gamepass… A kupovina ne radi :face_with_monocle::joy::joy: