Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Evo i Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition za 574 pezosa.

1 Like

I Sleeping Dogs za 150, ako je neko propustio ovu sjajnu igru

Evo ne radi mi vise DewVPN- prijavljuje gresku. Jel mogu da redimujem kod sa konzole?

Probaj VPN.lat na telefonu.

E hvala. Radi odlicno.

Pre desetak dana prošla kupovina RDR na glavnom nalogu, sad sam probao Watch_Dogs Complete edition (primamljiva cena od 141din😊) takodje uspešna kupovina.

2 Likes

Proradilo giftovanje sa primarnog naloga! Nekih 3 sedmice je bila zabrana sa onim “oops”. Juce iz ocaja probao COD Ghost i radi- “your gift is on the way”. To je ono sto @SlobeX si pricao, jednostavno nema pravila.

2 Likes

Cek cek, nisam te razumeo. Sa svog naloga giftujes samom sebi?!

da, giftujem sebi na drugom nalogu.

Moram da probam veceras. Meni ne radi nedelju dana iliti otkako sam uzeo gamepass na arg nalogu. Ovo oops pa oops je*o te oops. Napravio drugi nalog, isto, reko skontali karticu, gotovo.

Sva sreca pa mi @xX8Lampard8Xx uzeo valhallu dok je bila na popustu, kome se ujedno i ovom prilikom zahvaljujem :hugs:

3 Likes

Meni proslo pre nedelju dana na glavnom RDR1 i od kada sam napravio 3 nalog gift ide bez problema .
A pre toga nema šanse jedno 10tak dana ni gif, a na glavnom kao i tebi od kad sam uzeo gamepass nije htelo proći.
Mada mislim da je bilo do adrese, obavezno neka se poklopi adresa koju ostaviš na kartici na konzoli i na MS sajtu na profilu.

Nakon kupovine ultimate prošla je jedna kupovina i probam GTA 4 x360 igra i izbaci error.Sad novi nalog i nova avantura.Uzeo sam onaj cod aw 181pezos

Konacno mi proradio gift posle vise od dve nedelje. Sav nahajpovan, idem da uzmem nesto novo i na kraju uzmem batman arkham knight premium edition za 350 din :joy::joy: just to, you know, even the odds (ill ban myself)

5 Likes

Ja imam 4 profila sa kojih šaljem poklone :wink: Uvijek jedan radi :wink:

Velika akcija starijih Tomb Raider igara, bukvalno za sicu od 30- 40 dinara. Stata sto ne mozemo kupovati x360 igre.

1 Like

Steta, zaista svi smo jedva cekali SX i PS5 i dali tolike pare da bismo igrali igre stare 15 godina :rofl: kupi brate diskove tih igara pa igraj. Nego diskovi nisu 50 dinara :joy:

1 Like

Neku peticiju da pišemo da 360 igre mogu da se giftuju, i preorderi isto :joy: Ali mi kao ništa ne znamo, nego eto samo peticija jer mislimo da su ove dve stvari spoj lepog i korisnog. :joy::crossed_fingers:

2 Likes

Балкан је чудо, шта све можемо смислити. :grin:

2 Likes

Znaš kako bate kažu za Balkance, većina koji odu na zapad snađu se kao riba u vodi, uvek smo morali sve pomoću štapa i kanapa, pa kad odemo tamo, sve nam čudno kako na kraju meseca imam još para u džepu jbte… a sve plaćeno :rofl:
parola snadji se sam kako znaš i umeš :rofl:

3 Likes

Slucajno sinoc vidim ovo. Nadam se da nema veze sa Argentinom