Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Ја као кец у рукаву чувам payoneer картицу. Но регистрована је у UK па морам и налог да мењам. Ако треба ту је. Са овом картицом могу да купим рецимо све са apple сајта као да сам из UK. Мислим да ће проћи и на MS store.

Тај револут чекам. 4000 место сам на листи чекања :rofl: као стиже код нас… Јел ок револут?

Sta je ovo? :confused:

Ne to bre, ovo za MS Purchase Host :sweat_smile:

Појма немам, за сада нисам приметио ништа чудно :rofl:

Meni se ažuriralo takođe na sve tri konzole.Probaću danas neku kupovinu pa javim

I radi li?

Nisam našao ništa zanimljivo za kupovinu :wink:

Radi. Uzeo na sekundarnom ARG kao gift i prosledio na main TUR, i aktivirao preko telefona.

I ja sam probao da kupim igru i radi sve kao i do sada. :ok_hand:

1 Like

Jedno pitanjce. Hteo bih Maneater DLC da uzmem na AR storu je 214 cega god. Vidim da je to toliko i u dinarima. E sad jel moze meni to ortak da uzme sa njegvog naloga kao gift i da mi sibne? To bi trebalo da fercera?

Da, baš u tu svrhu je i napravljen gift sistem, a ne kako ga mi “koristimo” :rofl:

2 Likes

PoklonE :grin:

4 Likes

Adresa je ta koja dovede do tog problema. Imala sam samo američki nalog i kupovala direktno skoro godinu dana i odjednom je počelo ops ops ops. Iznerviram se otvorim argentinski, kupovala sama sebi i onda pomislim da li da sredim adresu na američkom. Sredim sve, unesem adresu neke radnje u Njujorku i odjednom sve radi. Adresa mora da se poklapa svuda i može da radi neko vreme, ako se desi update store-a i adrese se pokarabase opet krene problem sa kupovinom. Tako da kad se desi ops, samo se adresa, postojeća sredi svuda i problem odmah rešen - da narod ne čeka dve-tri nedelje da proradi samo od sebe ili nikad

3 Likes

Od jutros imam problem sa kupovinom igara na Argentinskom nalogu. Odem sve normalno,buy as a gift i samo mi ispiše Change your Store region. The region in which your payment option was issued and your Store region need to match. U pitanju je COD Vanguard, neki dan je radilo, uzeo sam Diablo ultimate edition, sve prošlo ko i pre. Neka ideja?

Napravi novi arg nalog pa probaj.
Skoro svima se ovo dešavalo iz nekog razloga…

1 Like

Ok, sad ću probati pa javljam, pretpostavio sam da je tako nešto

Radi… bezveze malo, ali ajde, to možda da ne zaboravimo proces pravljenja naloga :rofl:

2 Likes

Meni nije radilo dobre tri nedelje,ista poruka ,proradilo.

S tim sto je meni to izbacivalo i na novom nalogu cim sam ga napravio, pa sam se oprostio od arg naloga.

Sad radi sve.

Meni od prvog dana radi, ja imam samo jedan nalog koji sam napravio jos kad sam poceo sa ovime i od tada sve prolazi sa tog jednog naloga. Na konzoli imam samo svoj nalog i ovaj sa kog saljem gift. Ali skontali smo drugar i ja da dokle god sve radite sa konzole, nema problema uglavnom, onog trena kad pokusate nesto sa kompa ili telefona da kupite u storu ili makar da gledate ponude sa svog profila na drugoj platformi, odmah krecu da iskacu te poruke jer sistem sigurno povuce mulj od nekud sa US informacijama ili nesto sl. (posto je konzola na argentinu, a pc ocigledno nije sto i ima smisla jer sam primecivao da mi na PC-u na xbox profilu stoji sve sa US informacijama) Ja ni jednom nisam usao na drugu platformu sa svojim profilom da kupujem igre ili razgledam ponude osim kad radim redeem koda pa mozda ima neceg i u tome, da imate u vidu.
Znaci kupovina i sve ostalo vezano za to - samo sa konzole.
Redeem samo na mobilnom ili PC-u.

1 Like