Ja imam nekih 1150 tl oko 28e na ininal nalogu,i hteo danas da kupim neku igricu kad odo greska,udjem na ininal app,kad tamo obavestenje.
Pa zbog tebe ga i uhapsili
Pa nema šta sve nije muvao, petljao. Kome sve nije objašnjavao oko celog sistema. Ne bi me iznenadilo da i on bude sledeći.
Koja je opcija najjeftinija za Gamepass Ultimate ovih dana? I sa kog sajta da se uzme
Verovatno djomla43 ima odgovor za tebe. Dok jos nije uhapsen.
djomla je siguran
“Ininal CEO arrested for alleged illegal gambling activities. 50 other people arrested with him”
Najjeftinija> nov acc - Indija
Kodove juriš na allkeyshop-u (gamivo, eneba, driffle, kingiun, g2a su manje više ok).
Ako nećeš nov acc, onda je TR Core (12m max) najjeftiniji, samo NEMOJ TR core na CDkeys (drugar dva ključa Core-a dobio već iskorišćena).
A Brazil?
12m Core max i za Brazil
https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-extension-limits
Videh da je sada odnos 1:3 u konverziji…
" * EA Play can be extended to a maximum of 36 months in all countries where it’s available, except for the following where the limit is 13 months: Argentina and Türkiye." Али како су џиберски ограничили на само ове две државе, мада није толико ни важно кад су смањили на 3:1 однос па се ни не исплати, ал’ свакако.
Углавном, најисплативија опција остаје Индија, с тим да мора нов налог да се прави, или да се плати који динар више за стандард+ултимејт конверзију преко Турске што би могло на постојећи налог без проблема да се уради, а то типа изгледа овако:
6 месеци стандард+1 улт=5 и по месеци улт за неких 36е
9 месеци стандард+1 улт=Мало испод 8 месеци за неких 50е
12 месеци стандард+1 улт=10 месеци улт за неких 65е
Јефтиније пролазите преко Индије, али ћете након сваког истека морати нов налог да правите, па сад, како је коме воља.
То је за EA Play, за коре је 2:1
EAplay su odavno ograničili TR i ARG
Ма да, него си ме линком подсетио да их напљујем још једном
Ja sam kupovao Xbox Core India 2x12 meseci i 1x6 meseci, aktivirao sa vpn-om na telefonu i onda uzeo mesec dana GPU Global region i aktivirao i to (bez vpn-a pošto je global kod) i to je to. Sve na telefonu.
Ne mere Indija više.
Pa to zbog tebe… I njih pohapsili
Izgleda da može
na postojećem ili novom?
Postojeći. Mora da se “preseli” u Indiju. Probao danas neiskorišćen kod za Core, ne izbacuje grešku za region kao do sad.