Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Ima li Venecuela xbox store? :thinking:

Aman, dosta vise profiterstva na ljudskoj bedi i nesreci

(p.s. nesto kao da ima, ali su cene u US dolarima)

https://www.microsoft.com/es-ve/store/deals/games/xbox

Jooj ne pominji Argentinu, kad sam video koji je retard dobio izbore ono… zivot mi se smucio, ono retard totalni, bas psihijatrijski slucaj , lik je kao da je pobegao iz neke ustanove i ide tu okolo u pidzami i plasi malu decu, jezivo.

2 Likes

Deluje kao tezak psiho, slazem se. :confused:

Ali zato Limunka… :fire_extinguisher:

Sranje je sto desnicari i ultra-nacionalisti svuda dobijaju izbore.

Da li se sprema neka nova akcija na storu? Vidim baner Cyber sale ali ne mogu pristupiti, baca gresku kada kliknem.

Cyber Monday mozda?

Najverovatnije je to to.

Meni nije radila MC od pocetka rasprodaje (mozda i od ranije) ali sinoc je proradila konacno :sunglasses:

Ja sad kupio Mirage i skinulo mi 14e koliko je i kurs.

Kurs je normalan, neće dva put da nas mune :sweat_smile:

1 Like

S obzirom da me Master card iz Mobi banke poprilično drnda iz nepoznatih razloga, čas radi čas ne, mislim da će biti ugašen. Da li možda neko ima MC iz Eurobank Direktne i da li radi na ARG store-u?
Hvala :smiley:

Ja imam iz adiko banke, danas cu bas da uplatim game pass, inače vidim da je poskupeo, meni je istekla pretplata kad je bio 1400 ars. Sad ne znam koliko ce mi naplatiti kad uplatim pare na nju i opet je aktiviram…

Sad je 3k, prebaci se na TR.

Ja planiram u OTP da otvorim račun, a ovaj iz Unicredit da ugasim. Jedino zato sam i držao njihovu karticu ali sad kad mi ne prolazi više, nema potrebe da je držim.

Treba da stave na one postere u banci reklamu “Keš krediti i sl gluposti, ok to imamo, ali ono najbitnije je da kartica prolazi na Argentini” i ja mislim da bi to bilo to :joy:

Meni i dalje stoji 899 ARS :smiley: Necu da se zalim.

Screenshot 2023-11-29 at 01.34.22

2 Likes

Ako nisi prekidao pretplatu onda ti je ostala stara cijena,ja sam zadnji put platio 1450pezosa i ostavio da se obnavlja jer je sad duplo otišlo gore

Neće lopovi da dozvole da prolaziš jeftino pa to ti je, meni sad skočila na 3000 ars, sad sam na turskoj, skuplja je malo od argentine al opet dobro…

Zato sam ostavio ovu od ranije cijenu da obnavlja.

Za nove članove je veća cena, kome se mesečno skida ide po staroj ceni.

1 Like

Može pomoć, da li će ostati 1400 ars ako idem update