Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Kupujemo samo igre do 1000pezosa

A ne, ne, juče smo se otvorili za 2999 ARS ime i ja, razmena plus Argentina pun gas :grin::grin::grin::grin:

Niste valjda GTA trilogiju uzeli

1 Like

Jašta :grin:

1 Like

Za sad mi još nije potpuno završen proizvod a planiram i ja da uzmem nekad kasnije

I ja sam se razmisljao.
Igrao GTA V i sve mi u glavi kako bi vrhunska igra bila GTA San Andreas, a da izgleda kao V…

Nije to ni blizu još nivoa GTA V po optimizaciji,možda da pričekaš još.Po meni više nudi GTA V ova za novu generaciju za 1999pezosa

2 Likes

Samo neka prste achievements Slobo :joy: a i volim trilogiju. Sta cu.

Kad smo već kod nje, jel zna ozbiljno neko kako sad izgleda trilogija, ako su je doveli u pristojno stanje uzeo bih i ja?

Probao sam je nekad na početku i odustao, mobilni portovi me nikad nisu ni zanimali.

Gledao sam neki video godinu dana posle,još je to traljavo za te pare

2 Likes

Trenutno igram Vice City. Bez ikakvih problema/bagova.

Ma sve ok nego sam kolegi sugerisao da nije to ni blizu GTA V vizuelno ni po mehanici igre

2 Likes

Ne moze ni biti jbg

1 Like

Ja sam malo sanjario naglas jer San Andreas prica u barem last gen grafici/mehanici bi meni bila san snova :slight_smile:

1 Like

Realno to je bio neki minimum koji su morali da ispune, za ovo su zaslužili svako pljuvanje koje su dobili.

BUKVALNO OVO! ocekuju da placamo igre po 70 evra, a renta je oko 100-150 evra za nas u unutrasnjosti lol. kontam xbox neda nas region u opste, ali i druge gaming prodavnice SA nasim regijonom i dalje ocekuje da platimo full eur cenu?? nas standard nije nista bolji nego u turskoj, cak je mozda i gori. sto oni imaju jeftinije cene a mi ne, na primer.

pre je bilo prica to je kao zato sto hocemo u eu i sta ne, ali poljska je u eu i ima nesto nize cene na njihovim prodavnicama, ne znacajno nize ali nize. nas i kad vide (steam, epic) ne vide nas

1 Like

Aman, plaćamo duplo jeftinije od Argentinaca. :joy:

Ne bi bilo jeftinije ni da Etiopija dobije store pa se nakačimo i na tu sisu. :grin:

4 Likes

Kako danas kad izlazi za 10ak dana?

Preorder skidaju ranije, ne na dan izlaska.

1 Like

moze biti i troduplo lol. zato sto u arentini imaju blizu 100% porez na inostrane transakcije. tako da 1000ars njih izadje skoro 2000. mi ne placamo taj njihov porez jer je nasa banka van argentine. i onda prica se da je kurs “sjeban” ko kupuje igre njemu lepo