Kupujemo samo igre do 1000pezosa
A ne, ne, juče smo se otvorili za 2999 ARS ime i ja, razmena plus Argentina pun gas
Niste valjda GTA trilogiju uzeli
Jašta
Za sad mi još nije potpuno završen proizvod a planiram i ja da uzmem nekad kasnije
I ja sam se razmisljao.
Igrao GTA V i sve mi u glavi kako bi vrhunska igra bila GTA San Andreas, a da izgleda kao V…
Nije to ni blizu još nivoa GTA V po optimizaciji,možda da pričekaš još.Po meni više nudi GTA V ova za novu generaciju za 1999pezosa
Samo neka prste achievements Slobo a i volim trilogiju. Sta cu.
Kad smo već kod nje, jel zna ozbiljno neko kako sad izgleda trilogija, ako su je doveli u pristojno stanje uzeo bih i ja?
Probao sam je nekad na početku i odustao, mobilni portovi me nikad nisu ni zanimali.
Trenutno igram Vice City. Bez ikakvih problema/bagova.
Ma sve ok nego sam kolegi sugerisao da nije to ni blizu GTA V vizuelno ni po mehanici igre
Ne moze ni biti jbg
Ja sam malo sanjario naglas jer San Andreas prica u barem last gen grafici/mehanici bi meni bila san snova
Realno to je bio neki minimum koji su morali da ispune, za ovo su zaslužili svako pljuvanje koje su dobili.
BUKVALNO OVO! ocekuju da placamo igre po 70 evra, a renta je oko 100-150 evra za nas u unutrasnjosti lol. kontam xbox neda nas region u opste, ali i druge gaming prodavnice SA nasim regijonom i dalje ocekuje da platimo full eur cenu?? nas standard nije nista bolji nego u turskoj, cak je mozda i gori. sto oni imaju jeftinije cene a mi ne, na primer.
pre je bilo prica to je kao zato sto hocemo u eu i sta ne, ali poljska je u eu i ima nesto nize cene na njihovim prodavnicama, ne znacajno nize ali nize. nas i kad vide (steam, epic) ne vide nas
Aman, plaćamo duplo jeftinije od Argentinaca.
Ne bi bilo jeftinije ni da Etiopija dobije store pa se nakačimo i na tu sisu.
Kako danas kad izlazi za 10ak dana?
Preorder skidaju ranije, ne na dan izlaska.
moze biti i troduplo lol. zato sto u arentini imaju blizu 100% porez na inostrane transakcije. tako da 1000ars njih izadje skoro 2000. mi ne placamo taj njihov porez jer je nasa banka van argentine. i onda prica se da je kurs “sjeban” ko kupuje igre njemu lepo