Xbox 360 LIVE Matchmaking

:smiley: ja cu da ti pomognem oko para pola ti pola ja dogovoreno? :smiley:

A ja cu da vam “donesem” masinu od Pekise :smiley:

Hehe imamo dogovor! :smiley: :smiley:

Ja cu za nekih 10-ak dana videti da se prikljucim na live i izazivati srecu posto na xboxu imam 1.6 firmware i jos sam na njemu igrao neke nezasticene igre pa ako ne dobijem u naredna 3 meseca ban bice super. Mislio sam da se prebacim na lt ali aleksa94 me je savetovao da mi je isti djavo posto sam igrao nezasticene igre a i videli bi da sam menjao firmware.
Danas sam proverio sa xval i video sam da nisam banovan sto je super.
E sad ako bi oni mene sada skontali da imam modovanu konzolu da li bi me odma banovali ili bi me samo sada flagovali a onda kada dodje ban wave banovali?
Znam da bas post nije skroz za temu ali izmedju ostalog odnosi se na igranje na lajvicu

Necete banovati odma’ (sem ako ne psujes u Game Chat, i tako to), nego ce lepo i uctivo da sacekaju do banwavea :slight_smile:
Inace imam jednu primedbu na ljubomornu i zavidnu Americu deg****icku decu - Dali mi Bad Rep (Avoid this player) a neka kaze neko ko je igrao sa mnom, da li sam nekom nesto uradio ili psovao (a da me culi). Ljubomore ne mogu da podnesu sto neko igra bolje od njih >:(

A kad ce biti taj banwave, da ne uzimam Xbox prije toga da mi potraje vise xD?

Pa banwave ce biti negde krajem oktobra pocetkom novembra. Ko zna mozda nikad ni ne bude :slight_smile:

Bilo bi dobro da nikad ne bude :D.

Ljudi gde ste juce na LIVE-u? Celo vece sam blejao sam?!
za veceras,videcemo…:slight_smile:

Uskoro mozda dobijam novu kutiju, pa da pitam:
Da li jos uvek rade Stealth patchovane igre ili sada moraju samo originali na Lajvu?

Manje-više je sve kako si i “ostavio”…

Eto i mene uskoro, narucen elite od Pekise.

Eto taman da odigramo ponovo neku partiju NBA i FIFE bez preranog izlaska iz igre :smiley:

Jedva cekam! :slight_smile: Poceli su bas da smaraju i da namerno laguju, pogotovu “bolji” igraci… E da, hteo sam da te pitam, kako vidis u kojoj si diviziji?

U 2K si mnogo bolji, ali bice gusto u fifi, siguran sam. Trebace mi malo vremena samo da se ponovo naviknem na xbox dzojped, heh.

Divizije imas samo u FIFA WC, i pise ti u tabeli i na kraju utakmice imas statistiku. Ma samo mi na miru da igramo i da ne strepimo kada ce neko da nas zezne pa neka pobedi bolji :slight_smile:

Vidim ja da nam se smesi ponovo velika druzina :slight_smile:

Ima li ko zainteresovan za co-op prelazenje Transformersa? ali da je ozbiljan…:slight_smile:

Heh, čujem da ste neko veče ostali do posle 3 ujutru!? Nadam se, Mario, da ćemo odvozati i koji krug u Dirt-u 2? Niko ne pravi bolje partije od tebe…

Prle na koje Transformerse misliš da ih skinem.

Hah,da :slight_smile: Omladina :slight_smile: Peca,Rasa i ja,i sve vreme smo te pominjali da nam falis da popunis squad-igrali smo squad deathmatch i sve vreme nam je 4.clan bio katastrofa…:slight_smile:

@Rakisa
Na ove nove,war for cybertron…

Heh,pored svih ovih citata i odgovora na pitanja,zaboravio sam da napisem sta sam stvarno hteo.:smiley:
Ovih dana me bas ide FIFA i ako je neko raspolozen da odmerimo snage neka se OBAVEZNO javi, u poslednjih 5 utakmica primio sam svega 1 gol, a postigao sam cak 25golova :smiley: (na LIVE-u naravno). drago mi je sto je covek posle pretrpljenog poraza od 8-0 poslao poruku ‘‘gg’’,to se retko srece :slight_smile: