ajde ja kada nabavim box msm videcu sa pekisom oko jednom elita pa cu da dodjem malo na live
Izvinjavam se svima kojima se nisam ovih dana prikljucio u Party kad su me zvali,jer to ustvari nisam bio ja,nego je brat igrao,pa zato nisam(nije) ulazio u party.
Evo ja i Aleksa smo presli Gears of War II na Hardcore.
Bilo je tesko, a mozda budemo igrali i na Insane kasnije.
Nisam verovao da cu imati 715 G iz Gears of War II.
Aaaaa… znači to je! Pošaljem ja sinoć mesaž:" …igramo li oko 21h?“, a odgovor beše:” ja ne". Bem ti, reko’, šta je sad, obično je pričljiviji…
To je to…
Rece mi brat da me je i Rasa par puta zvao u party… Moram njemu da se izvinim preko LIVE-a,posto nije tako cest na forumu…
Elem,ja necu ni veceras moci da se pridruzim,ali nadam se sutra,pa do kraja nedelje svaki dan da se druzimo…
Veceras, oko 21h?
EDIT: 1200-i post, jeaaaa >:
joj ljudi, zavidim vam. vi se lepo igrate na live-u, boli vas uvo.
a ja se przim svaki dan na ovom italijanskom suncu, i umesto da se za vreme godisnjeg odmora odmorim, razgledam razne katedrale, tornjeve (krive i prave) i ostale gluposti.
da li sam pomenuo da sunce przi u glavu ? da je fanta ~5 evra tamo gde je najvise potrebna ?
Hocu u Srbiju, hocu na live !
ljudi, borite se kolko god mozete da vam ne planira zena / devojka odmor, jer se ovo pre moze nazvati zamorom
a i ovaj wireless u hotelu vise ne radi nego sto radi… bem ti zivot!
Legenda!
Meni je doduse seka planirala i traje 3 dana ali slazem se potpuno, bolje kad je nesto u samostalnoj reziji. Prvi, veci deo odmora sam isplanirao tako sto sam se izlezavao kuci i igrao ps3
live bi bio pun pogodak ali to na nekom sledecem odmoru.
Inace ovde je nov arcade 100 evra, samo sto me slog nije strefio, prokleta nepravda da bude najvisi standard na svetu a najjeftiniji xboxovi. E, zivote…
Žao mi je momci što sam sinoć “izneverio” ekipu i bojište napustio ranije! Heh, žene:rolleyes:, ni sa njima, ni bez njih…
Elem, eto mene večeras oko 21h, pa da nastavimo!
Vazi se za veceras oko 21h.
A sinoc smo igrali Peca,Rasa i ja,bilo je ok,samo mi je poprilicno lagovalo,ne znam iz kog razloga,nadam se da veceras nece biti tako…
svaka ti je kao njegoseva!
ja se inace u subotu vracam konacno miloj Srbiji, a spremna mi je i intesa internet kartica.
jos ako mi neko da informaciju koji je aktuelni sajt za nabavku live gold-a, spreman sam za borbu
Evo ovde možeš pročitati neke detalje…http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/1259-tutorijal-kupovina-xbox-live-gold-kartica-online.html
Inače, sinoć smo Raša, Peca i ja igrali Dirt2! Prezabavno… Ismejao sam se par puta baš, baš…
Ja moram da se izvinim sto sinoc nisam bio prisutan,ali eto da sam ja bio,verovatno se ne bi igrao DiRT.
morao sam neki racunar da servisiram,ono je katastrofa,decku su 2puta menjali konfiguraciju u servisu,a da on to uopste nije ni znao…Pa je doneo meni,posto su mu se oni smucili(cekao ih je 45dana!)
… Rasha totalna steta. Izleteo mi komentar: " Raso pederu ",ali nekako je u tim momentu zvucalo frendly i zabavno.
Ja sam i večeras spreman za poneki krug! A malo je juče bilo ljudi na Live-u koje Raša nije izbacio sa staze!!!
Da vidis kako se ja zrtvujem u Forzi da njih 4 sleti sa staze
Proklet da si Bile, prokleeeeet…
Cujem nesha vas razbija?
e Goja nesha kaze da si dirt ubica jedva cekam da kupish/dobijesh novu masinu da probam sa tobom koji krug…:da:
Imamo dogovor