Hoces ja i ti da igramo NBA?Samo mi reci kada mozes i da se nadjemo u to vreme.Takodje,uz NBA 2K10 igram PES i FIFU(mada sam pocetnik za ovu igru) pa ako hoces da cepamo.
Ovo vazi za sve.Ko hoce nek se javi,NBA i PES igram bas dobro.:sun:
Hoces ja i ti da igramo NBA?Samo mi reci kada mozes i da se nadjemo u to vreme.Takodje,uz NBA 2K10 igram PES i FIFU(mada sam pocetnik za ovu igru) pa ako hoces da cepamo.
Ovo vazi za sve.Ko hoce nek se javi,NBA i PES igram bas dobro.:sun:
Ako si za FIFA WC javi.
Moze nema problema samo da skinem NBA posto sam dao CD kada sam prodao predhodnu konzolu.
FIFA WC mi nije tako dobar… Ne mogu da igram cvrstu odbranu kao u FIFA-i 10…Ali mozemo da odigramo koju…
PES i NBA ne igram…
Da li je neko raspolozen za gears veceras? Mogao bih da probam i BC, i ako neko oce partiju-dve fife.
Samo jedno pitanje, kako stoje stvari sa stealth checkom na LT firmveru i da li mogu slobodno da ubacujem stare igre? Ne koristi se nikakav activate iso, ubacim i vozim?
Ne mogu da naglasim koliko to nebi smeo da radis, stare diskove ne ubacuj ukoliko ti igra nije SSV2. LT ti je najogoljeniji firmware do sada i naglasak moras da bacis na stealth igre.
Ne mogu da ne primetim da si se bas uzeleo xbox-a :D. Welcome back
Sta je SSV2 i kako to da proverim? Mogu da proturim kroz abgx?
Jesam se uzeleo, doduse nije bio bas susni period, naigrao sam se na ps3 i ps2, ali mi najvise nedostaje Live. Gears 2, fifa WC, a red bi bio da zavrsim i Alana Vejka posto me je ROD zadesio pred sam kraj. Planiram i RDR-u dati postenu sansu da me osvoji.
Ja radim po ovom tutorijalu i manuelno patchujem, ako neko misli da ne valja neka ti predlozi drugacije
Cek jel to znaci da moram ponovo da rezem 150 igara? :headbang:
Opet Live paranoja, to mi bas i nije nedostajalo… :nono:
Pa ako zelis da se nadas da te nece banovati kao prosle godine onda DA
Ali cekaj, fifu wc, bc2, alana vejka… skoro sam rezao, zar i to mora ponovo? LT je tad vec uveliko postojao, zar oni kace verzije koje nisu patchovane? Cenim da samo treba cekati zvanican datum, a da su bar nove igre, kao i ranije, uglavnom Live-bezbedne. Nije mi tesko da proveravam, kao ajde za svaki slucaj, ali pre cu da se samobanujem nego to sve ponovo da rezem. Lako je vama sa 10 igara.
Ma, kako god, ne gine mi drugi neflesovani Xbox samo za Live.
Od tih igara sto si nabrojao trebao si da skines SS CRC i DMI CRC odavde abgx360 - Verified i da ih ubacis u image ili da autopatch-ujes igru sa abgx-om sto ja ne radim.
Ne bre,samo wawe 4 i novije treba da stavlja ssv2.Ove ranije ako su ti bile normalno stealtovane igraj i ne razmisljaj.Mada u vecini novih igara kada ih skines sa x360iso-a vec ces dopiti ssv2 tako da u svakom slucaju abgx radi posao.
Ako je opet igra ssv1 , dovoljan je minijaturni programcic sa linka koji je Brane postavio i on ubacuje ssv2 fajl u sekundi.
Da, Peca je u pravu! Samo novije igre treba da budu SS2, sve stare( gears, dirt2, halo3…) piči slobodno. Bitno je samo da su tada bile uredno stealth-ovane!
Ako ovo sve uradim, moci cu da igram i online, a da me ne banuju? Verovatno (tj., sigurno) je bilo mnogo puta, ali ne znam gde da trazim, a u ovo se ne razumem.
Moci ces da igras a dali ce te banovati… verovatno da
A zasto onda za sve te igre koje si nabrojao postoje SSV2 fajlovi? Uostalom ja ih ubacim pa sta bude ionako svve rezem ispocetka, svako radi kako misli da treba
**Pitanje: **
From what i understand C4Eva claims that games before Wave 3 are OK to have SSv1 and games that have Wave 3 and higher need SSv2. Now this does not make any sense to me, someone please correct me if im wrong here. What does not make sense to me is, all games can have SSv2 if ripped correctly. I have tested this by ripping King Kong (the oldest game i own) and its a Wave 1 and it ripped with SSv2. From my understanding the only reason SSv1 exist is because before the 0800 firmwares the drives with kreon firmwares could not produce proper SSv2. So C4Eva thinks that MS gained the ability to check SSv2 around the Wave 3 update, but may or may not be checking for it. Ok that’s fine and makes sense but why would MS not check games before Wave 3? The only thing that changes on a 360 game disk is the Waves and they are just dashboard updates, all other info stays the same including the SS so why not check all games for proper SSv2? Have i been misinformed ? Someone please shed some light on this topic for me.
Odgovor:
by what I understand the SS v1 is ok because the games that were before wave 3 had the same angle and the kreon firmware would just mimick that every time, but once they got to wave 3 they started changing the angle on the games so there is a chance it might not be safe it with SS v1 becuase it will say it the same angle wether it is or not. On top of that if you were to look close at all of the wave 2 or 1 games with SS v.1 or v.2 will look the same on the angle.
Jednostavnije:
Kreon ripovi imaju fixirana 4 ugla < od 359 stepeni. Kreon drive ne moze perfektno da ocita uvek uglove i zato odoka ubacuje 4 ugla koja su ± 3 stepena od onog na igri. Ta 4 ugla su do Wave 3 uvek bila ista i nisu se menjala tako da je ssv1 dobar ali nakon wave 3 igre su pocele umestp zadatih uglova da imaju kombinacije od ±3 stepena u odnosu na original. U slucaju da da kreon drive pogresno ocita neki ugao moguce je da ugao postavi na veci od 359 stepeni i napravi DMI overflow sto MS moze apsolutno uverk da ocita jer nijedna igra ne moze imati toliko velik ugao. 0800 drive-ovi su to popravili i mogu da ocitaju jitter od tih ±3 stepena i naprave igre “bezbedne” koliko toliko… SSv2 ima svaki rip sa noviji drive-om. Posto ljudi i dalje imaju Kreon drive-ove onda snjima ripuju pa igre imaju ssv1. Zato treba skinuti SS i DMI kombinaciju za vas XEX koja je ripovana sa 0800 driveom i patchovati igru sa tom kombinacijom…\
Znaci da Kreon drive moze da napravi gresku od ± 3 stepna na ± 3 stepena jitter-a tako da ona moze biti dosta velika…
Igrao prvi put fifu wc online, Brane me otrsio posteno.
Ma super ti igras. Tesko dolazim do svoje igre protiv tebe nego moram da improvizujem. Dobro igras odbranu i odlicno presreces pasove samo u napadu moras biti konkretniji.
Zato ti maltene svaku priliku koristis, svaka cast. A i oni sutevi sa Lamparom sa 20 metara… Nisam sreo puno boljih igraca od tebe na PSN-u.
Inace, moram da kazem da mi se mnogo svidja Battlefield, narocito kad Rasa i Prle krenu u ofanzivu. Samo sto poginem pre negosto uspem da zaustim “tenak”.
Treba ovo igrati malo duze…