Xbox 360 LIVE Matchmaking

Wingman? Parovi? to zvuči zanimljivo… mora se jednom probati

Pa da, kad nas je samo dvoje online, ako vec necemo SF4, onda je ovo dobar nacin da se igra jos Gearsa…! :smiley:

btw, pitao si za host kickovanje. Ako nisi video moj edit na prethodnoj strani, da ponovim ovde (uz malecnu promenu :)):

U gears public mechevima se ne zna ko je host, igra nasumicno bira. Mozes da provalis da li si ti host (naravno, obicno nisi), ima par pokazatelja, ali niko ne dobije pravo da kickuje nekog drugog. Osim ako je host neki moron pa ragequituje, onda pukne cela partija. Tako to barem ja razumem.

Ja sam ni 5 ni 6 otisao na brzaka da jedem taman vi dok ne zavrsite partiju i ostavio joypad nisam ni izasao iz partija.E onda me sacekalo nekoliko tel. poziva,(radi se hvala Bogu,oce ljudi boxove :smiley: ) pa sam uzeo da se presabiram i zaboravio na gears.:smiley:
Tek kasnije kada dodjoh vidoh da ste vi zavrsili sa igranjem i onda otidoh.:smiley:

Dang it,

Live opet nesto preuredjuju, ne radi danas.
Nego, jeste primetili tokom poslednja tri dana kako nam je prilicno brzo nalazio partije u Gearsima? Sta god da su namestili, daj boze da vise nece prckati settingse… :wink:

A i dobro smo se drzali. :smiley:

Generalno zadnjih dana se dosta igralo i bar meni je stalno bilo zabavno.Zanimljivo u gears-u je sto te ne ubije u pojam kada igras sa igracima jaceg rejtinga a oni te sabijaju nego te cak i podstakne na razmisljanje meni sekundarno stanje kada igram igre.:smiley:
Da s obzirom da smo dosta igrali sa majstorima,bili smo i dobri.

Mozda ovo moze da nam pomogne da bolje igramo gears:

Sto bi rekli, LOL! :smiley:

Ali znate sta sam primetio – sto duze igram, sve manje koristim testeru. To nije svesna odluka, jednostavno sto imas vise iskustva, manje ti treba. Ni sam ne znam zasto je tako. Takodje, pocinjem da razmisljam o tome da mi Hammerburst (locust) bude default oruzje, umesto Lancera. Time bih potpuno eliminisao mogucnost testerisanja…

Xaxaxaxa, to je i moja briga, jos 5 dan i da se otarasim prijemnog vise xD

Ovo je naravno potpuno neobavezujuce,

Bicu barem ja, ako niko drugi, oko 4-5 na liveu. Bilo bi lepo da nas se opet okupi gomila, ali kako god je dobro. Robotnjik, moramo jednom da probamo wingman! :slight_smile: A mogli bi i SFIV, to nismo dugo…

Ako nas bude 3-4, mozemo da obrnemo i neku L4D kampanju. Dogovoru pomaze ako ljudi znaju sta hoce, ali uz malo fleksibilnosti… :smiley:

ok, dosta od mene, pocinjem da popujem. :stuck_out_tongue:

Bicu i ja online. :slight_smile:

biću i ja…jednog dana:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Da ninja uvek mi padne na pamet a zaboravim da te pitam kad tebi stize brzi internet?

koliko brz net je potreban da bi moglo da se igra online bez problema ?

mozes sa 128 kb/s upload-om da igras

rekoše ove nedelje! ajd’ baš i to da vidim!
doduše i kutija mi je još na popravci tako da …

Ljudi dzabe meni ovaj gold kad ne igram nista online:) Ocemo li GOW2 da opalimo, aj se dogovorimo. Sta kazete?

Za nedelju, dve kada se kada se povezem na live hoce neko naruto the broken bond da igra samnom???Naravno pridruzicu vam se i na gears ali sam velikiiiii pocetnik.

Od ovog mog javljanja je prošlo 2 nedelje! Prokletstvo, još uvek ništa!:mad:

[SIZE=“4”]Ajde u petak 10.jul-a da se skupimo online sto vise ljudi to boljei igramo Gears of war 2 ili Halo 3 posto predpostavljam da ga svi imaju.Bilo bi dobro da nas se sto vise pojavi! OD 16 h pa nadalje…[/SIZE]

ps.Nebitno je da li imate iskustva u ovim igrama ili ne… :smiley:

MOZE!!!
Samo da se vidi da li cemo da igramo gow ili halo, da ne bude pola ljudi na jednome, a druga polovina na drugoj igri.:slight_smile: