haha, diplomirao sam danas tako da sam od sutra opet na live-u a vidimo se petak, spremicu B dugme
Cestitamo svaka cast !!!
I ja sam za!
Jedino razmisljam, ipak je petak radni dan. Ljudi koji imaju 9-5 posao ce jos biti na poslu, ili pak mozda znojavi od prevoza i smoreni od posla…?
PS prle93 ne brini, imamo party koji lakom dogovoru sluzi
PS2 **Arhitekta **cestitam! Svaka cast.
Mozemo da se nadjemo u petak pa neka dodje ko moze, a onda mozemo i tokom vikenda za sve zaposlene ljude
@PekiSa & n00dle
hvala
Evo cestitam i ja, igracemo GoW2 jbg nikako na netu da nadjem “zive” linkove za halo 3…
Hmm, Halo lakse nalazi mecheve od Gearsa… ili nesto ne radis kako treba, ili te zeza NAT…?
Mada, ne zalim se. Meni je Gears uvek prvi izbor.
Ma nemogu da nadjem da skinem uopste, mislim ima ali ja uvek trazim 1gb links…
a, izvini, nisam dobro shvatio…
Ma opusteno, znaci danas GoW2 jedva cekam, nisam josh nista igrao online osim DiRT-a:)
Kako Je Bio Dobar Onaj Gow…
Moramo Ponovo!
Dobro je bilo danas - ako hocete neki dan vikenda od 17h pa nadalje, samo zovite. Jos Gearsa, Halo, L4D, sve moze. (sorry, Prle, nije mi tu Battlefield… :))
Steta jedino sto nismo vise 3v3 partija odigrali, bas nam je lepo krenulo – gde nestade, Darkons?
al ipak je Arhitekta glavni krivac:D haha salim se:) Bilo je extra ja sam uvek za…
Ja se izvinjavam shto sam izashao, izgubio sam live iz nekog razloga pa sam morao kabel da menjam
Opusteno…
Nema veze…Igracemo ponovo, meni posaljite pozivnicu ja odmah dolazim:D
Pa jel proradilo?
Meni ponekad, jako retko, pukne live iz cista mira, ali obicno mogu ubrzo opet da se nakacim bez problema.
Proradilo je, da se ispravim: nisam kabel promenio, nego sam iz jednog modema prebacio u drugi (imam dva modema zbog dva kompa) i evo sada je sve ok
I trebala ti je citava vecnost za to…ccc:) Pa mogli smo josh malo 3vs3…
Ahh znam … Nisam mislio da je reshenje tako jednostavno :rolleyes: Uradio sam to bez veze i eto, proradilo je
Hoce se kaciti neko na live danas oko 4-5? Moja testera i ja cemo biti tamo i cekati
Hmm, mozda, ali ne mogu da obecam.