Cao,kupio sam Box od Pekise i do sad sam igrao na obicnom TV-u,ali sam resio da predjem na LCD.Skupio sam pare i za koji dan kupujem LG televizor LCD 37LH2000(na slici) :
Zanima me kako se prikljucuje Box na LCD(koji kablovi su potrebni)i da li je potreban jos neki adapter i sl.
HDMI kabl slobodno kupi neki najjeftiniji. Za razliku od analognog signala, kvalitet digitalnog uopste ne zavisi od kvaliteta samog kabla! Tu ili imas sliku, ili nemas. Nemoj da bacas pare, jer su cene pale u odnosu na pre par godina i izbegavaj neke sulude proizvodjace i cene, vise metara nego sto ti je potrebno. Vise od par stotina dinara nemoj da dajes…
Inace, TV je sasvim ok, otkljucava se plejer sto je super (uz malo egzibicije), full HD ti uopste ne treba na toj dijagonali (primecujes razliku samo sa pola metra), osim naravno ako neces da ga koristis kao zamenu za PC monitor. Mozda i najbolja kupovina za te pare iako generalno treba izbegavati 37" displeje jer se bolji primerci proizvode samo u 32 i 40" kao i naravno preko toga, ali i to se zove “panel lutrija”, pa sta ti zapadne…
Hvala na cestitkama.Javljam vam cim uzmem LCD kakav je,a verovatno ce mi se svideti,a svidece se i mom Xbox-u :D.I da te pitam,posto sam nov sa LCD televizorima,sta znaci to sto si pomenuo da se otkljucava plejer?
Evo opet postavljam istu temu iz razloga sto sam se predomislio,uzimam:
LG LCD 32LD450
pa me zanimaju 2 stvari:
**1.**pise da ima jedan HDMI ulaz(verzija 1.3),da li moj box mogu povezati preko to ulaza(buni me ovo verzija 1.3) i da li mogu povezati sve potrebne kablove na njega,posto imam kablovsku televiziju(kod SBB-a)?
**2.**Ne znam kako ce se Kinect(aka Project Natal)povezivati,pa se brinem,da za njega ne bude trebao jos jedan HDMI ulaz,a na ovom TV-u postoji samo 1?
Taj ti tv koliko ja vidim ima 3 hdmi ulaza tako da si miran. Ima jedan hdmi ulaz on nazad i 2 sa strane(ili obrnuto) u svakom slucaju ima 3 hdmi ulaza.
Sto se tice hdmi 1.3 kontam da ti za to treba 1.3 kabel i to je to. Imas i sve ostale ulaze na tv-u znaci scart, component, vga