Xbox 360 i LCD

Cao,kupio sam Box od Pekise i do sad sam igrao na obicnom TV-u,ali sam resio da predjem na LCD.Skupio sam pare i za koji dan kupujem LG televizor LCD 37LH2000(na slici) :

Zanima me kako se prikljucuje Box na LCD(koji kablovi su potrebni)i da li je potreban jos neki adapter i sl.:slight_smile:

kupi jedan HDMI kabel i resio si stvar

Hvala,a gde mogu da ga kupim,jel postoji poseban HDMI za Box ili moze bilo koji?:slight_smile:

moze bilo koji, ako kupujes TV u nekoj prodavnici trazi i kabel, oni su malo skuplji nek te to ne zbuni

Ok.Hvala ti za pomoc:sun:

Pa cestitamo! :slight_smile:

HDMI kabl slobodno kupi neki najjeftiniji. Za razliku od analognog signala, kvalitet digitalnog uopste ne zavisi od kvaliteta samog kabla! Tu ili imas sliku, ili nemas. Nemoj da bacas pare, jer su cene pale u odnosu na pre par godina i izbegavaj neke sulude proizvodjace i cene, vise metara nego sto ti je potrebno. Vise od par stotina dinara nemoj da dajes…

Inace, TV je sasvim ok, otkljucava se plejer sto je super (uz malo egzibicije), full HD ti uopste ne treba na toj dijagonali (primecujes razliku samo sa pola metra), osim naravno ako neces da ga koristis kao zamenu za PC monitor. Mozda i najbolja kupovina za te pare iako generalno treba izbegavati 37" displeje jer se bolji primerci proizvode samo u 32 i 40" kao i naravno preko toga, ali i to se zove “panel lutrija”, pa sta ti zapadne…

Hvala na cestitkama.Javljam vam cim uzmem LCD kakav je,a verovatno ce mi se svideti,a svidece se i mom Xbox-u :D.I da te pitam,posto sam nov sa LCD televizorima,sta znaci to sto si pomenuo da se otkljucava plejer?:wink:

ja imam isti takav TV :smiley: , slika brutalna

Brutalno dobra ili brutalno losa? xD

Kupi HDMI kabl , pokreni igru , pa ce da vidis sta je slika xD

Ok…:smiley:

da li je slika bolja na LCD ili LEd Tv-u

Bolja je na FULL LED TV,ali takvi TV-ovi kostaju 200.000 i vise hiljada…:slight_smile:

ma imam ja vremena da to skupim xDDD mozda 10 god :stuck_out_tongue: ja treba da uzmem BenQ G2220HD : ITsvet.com :. BenQ G2220HD - Monitor - cena cene cenovnik cenovnici

EDIT : hahaha 4 puta sam postovao pogresan link OMG

@eXperiment
Verovatno si 4 puta postovao pogresan link,kada si video koliko su ,jeftini’’ LED televizori…:smiley: :wink:

hahahah mozda :smiley: u TehnoMarketu 72cm je 178.000 din :stuck_out_tongue: nije nesto xDDD a ovaj moj monitor je 127e ali je mnogo bolji od nekih od 250e

Evo opet postavljam istu temu iz razloga sto sam se predomislio,uzimam:

LG LCD 32LD450

pa me zanimaju 2 stvari:

**1.**pise da ima jedan HDMI ulaz(verzija 1.3),da li moj box mogu povezati preko to ulaza(buni me ovo verzija 1.3) i da li mogu povezati sve potrebne kablove na njega,posto imam kablovsku televiziju(kod SBB-a)?

**2.**Ne znam kako ce se Kinect(aka Project Natal)povezivati,pa se brinem,da za njega ne bude trebao jos jedan HDMI ulaz,a na ovom TV-u postoji samo 1?

Unapred vam zahvaljujem na odgovorima :wink:

Taj ti tv koliko ja vidim ima 3 hdmi ulaza tako da si miran. Ima jedan hdmi ulaz on nazad i 2 sa strane(ili obrnuto) u svakom slucaju ima 3 hdmi ulaza.
Sto se tice hdmi 1.3 kontam da ti za to treba 1.3 kabel i to je to. Imas i sve ostale ulaze na tv-u znaci scart, component, vga

Aha,ok.Hvala ti puno :slight_smile:

Nista zato. Javljaj utiske kada kupis tv