X019 - London {MT} | 14. novembar 21:00č

X019 je trodnevna fešta koja se ove godine dešava u Londonu. Jedan od zanimljivijih događaja je Inside Xbox i možemo očekivati zanimljive najave.

https://www.xbox.com/en-US/x019?ocid=Event_soc_omc_xbo_tw_Video_lrn_11.9.2#times

Redacted? Objava nove igre…

Age of Empires IV će biti u nekom obliku tamo…

Ima li nekih predvidjanja sta bi moglo da bude predstavljeno tamo ?

Ja iskreno nemam nikakva ocekivanja ali recimo bilo bi super da najave novi Assassin’s Creed , navodno onaj cija ce se radnja odvijati u doba Vikinga.

Takodje nedavno se suskalo i o novoj Batman Arkham igri koja ce se navodno zvati Batman Arkham Legacy.

Mada nazalost tesko da ce ista bitno i previse zanimljivo biti prikazano ili najavljeno tamo.

Ne znam sta ce biti al se nadam da ce nekada MS napraviti dobru veliku ekskluzivu kakve ima sony a da to nije halo,gears,forza… Poceli su da kupuju studije i imaju ih dosta sto je lepo al ja i dalje ne vidim nista ni blizu dovoljno dobro kao sonijeve igre :slight_smile:

Šta fali Halo, Gears, Forza? Onda ne računaš Uncharted, God of War i Gran Turismo?

1 Like

Sta fali ? Pa ne fali im nista covece al vreme je valjda da naprave nesto novo a tako veliko i tako dobro kao te 3 fransize. Pa i nemoj racunati te 3 igre al i dalje sony ima horizon,tlou,bloodborne,spiderman,days gone,killzone,infameous,until down… plus jos dosta njih koje me mrzi da guglam sad al ovo je sve iz glave. A sta ima MS osim velike gore pomenute trojke ?

Super.

1 Like

Imaju sea of thieves, ori, killer instinct, forza motorsport…

Igra jeste sranje ali postoji kao excluziva :grinning:

Zavisi za koga je sranje. Igra se i dalje, updateuje redovno i dosta ljudi je streamuje. Nije za svakoga ali ne znači da je s r a nj e čim nije single player 3rd person adventure game.

U drugim vestima:

A i Xbox/Mixed reality hardware dizajner je postavio ovo:

New game reveals :heart:

2 Likes

Inside Xbox returns live from London, England for the world’s largest celebration of all things Xbox. Tune in live November 14th, 2019 – 8PM GMT, 3PM ET & 12 PM PT.

FEATURING
• New Game Reveals
• News From Over 10 Xbox Game Studios Titles
• Huge Xbox Game Pass News
• Project xCloud Update
• Wasteland 3
• Microsoft Flight Simulator
• Minecraft Dungeons
• Sea of Thieves
• CrossfireX
• Star Wars Jedi: Fallen Order
• And so much more!

MORE ABOUT THE SHOW

Inside Xbox will welcome representatives to our stage from Rare, Obsidian, Ninja Theory, inXile, Mojang, and Xbox Global Publishing to name a few.

The X019 celebration will continue live from London on Friday and Saturday with online programming (including panels, Let’s Play sessions, and much more) that celebrates and expands on the announcements from Thursday’s episode of Inside Xbox. Watch live this Thursday on Mixer, Twitch, YouTube, Facebook, and Twitter, or check out highlights and the full show on-demand after it airs.

Inside Xbox is also available with American Sign Language (ASL) for the hearing-impaired, Audio Descriptions for the visually-impaired, and is subtitled in Spanish, French, Brazilian Portuguese and German. For more on Inside Xbox and X019, including show times and ticket, visit the Official X019 hub.

Bio bi red. 343 da se pojavi sa infinite. Ovo je vec zabrinjavajuce koliko nista ne govore o igri…

Znamo da igra izlazi na jesen sledeće godine. Možda najave kada počinje multiplayer beta, ali ništa više od toga ne treba očekivati. Single player demo ćemo videti na E3 2020 ili možda na objavi Scarlett konzole u aprilu/maju Bilo šta više od ovoga bi bilo iznenađenje da vidimo na X019.

Kakve to veze ima sa bilo čim? Šta je viđeno i zbog čega nije interesantno?
U pitanju je intro cutscene, ne znam kakve posebne detalje možemo da zaključimo iz svega toga osim da odlično izgleda i da je u pitanju vrhunska produkcija.

A taj trejler, ja mislio da govoriš o Halo Infinite :smiley:

Pa da, u X019 trejleru se vidi ono što je poznato i očemu će dodatno pričati. Videćemo koje nove igre objave (šuška se da će Obsidian predstaviti novi survival RPG) i šta dolazi u Game Pass.

1 Like

Izlgeda da se ovo odnosi na Crossfire X

Nesto ne verujem da ce biti mega giga najava do kraja ove generacije. Verovatno se krupan kalibar cuva ipak za sledecu generaciju, znaci vec sledeci E3 ili X020. Bog sveti zna sta je sve u developmentu, ceka nas pakleni next gen leteci start.

1 Like

Ono što je preostalo u razvoju za ovu generaciju sada bi valjalo objaviti, naime nova Ninja Theory igra i navodno ovaj survival RPG od Obsidiana. Sledeći E3 je samo nex-gen, nema smisla remetiti ritam sa novim igrama za odlazeću generaciju…

Nadam se da ce napokon objaviti da se Halo Master Chief Collection moze igrati na PC.