WUCHANG: Fallen Feathers

Verujem

Za uši i noga u dupe..da da

Ti si unaprijed odlučio da batališ igru, od samog starta ai počeo da kukaš. Tako sam i ja isto Lies of P kad je izašla, nisam neki fan soulslike igara i nije mi se igrala, počeo samo i batalio. Tek kasnije poslije jedno 3 mjeseca od izlaska mise igrala i onda sjeo i prešao igru i dobra mi bila.

Wuchang nije ništa komplikovano. Skill tree, odabereš oružje koje koristiš i apgrejduješ njegov skill tree uz pokoju stvar sa strane. Discipline je samo skill koji je vezan za oružje, koje možeš da mjenjaš. Benediction je samo kao neki boost privremeni za oružje, sve je veoma basic, ništa komplikovano.

1 Like

Super je igra i mnogo lepo izgleda.
Kada sve skapiraš nije toliko komplikovano koliko na prvu deluje, a možeš da kombiniješ do mile volje jer respec ništa ne oduzima i možeš da probaš koliko hoćeš dok ne ubodeš setup koji ti odgovara.

Ocajno radi na SeriesX. Ovi frame dropovi u performance modu su za svaku osudu.

Da, mada vrr kod mene malo pegla pa nije baš tako strašno.

Chat gpt kaze restart igee na svakih 60-90 min i da se ne koristi quick resume zbog memory leak-a. Ja imam ozbiljne stuttere u odredjenim delovima.

Ovo resilo problem jbote. Moracu da dignem plus preplatu za chat gpt

Izgleda da su kockice pocele da se slazu. Iako jos nepromisljeno koristim skill i discipline napade build mi je zasnovan na fizickoj snazi. Furam koplje +3 za sada i neke nasumicno izabrane spell-ove. Interesantno da su bosovi kao neke usputne stanice. Konkretno izignorisao sam onog bosa (dzinovako drvo) jer sam skontao da ima drugi put koji nije vezan za bosa. To me malo buni. Drzacu se tog puta, da bas testiram igru, u smislu da li je neophodno da se vratim na bosa. Svet u ovoj spaljenoj planini izgleda vrhinski. Vatra, pepeo i krv na sve strane. To su valjda ti uticaji UE5. Igra mnogo bolje radi od kada sam poceo da je restrartujem na 60 min i ne koristim quick resume.

2 Likes

Ima parry dacho, samo tako igram

1 Like

Ti sve kao kukaš a igraš više nego ja, došao si dalje. :sweat_smile:
Ima igra opcione bosseve isto, jednog sam ubio već a ne mora da bi se progresiralo.

1 Like

Ви сте легенде брт. Од 24 часа у једном дану, минимум 12 бијете видео игре. Риспект бро :fist:

2 Likes

I ja ne kapiram odakle im toliko slobodnog vremena , jbte, ja svaku igru koju uzmem, ispod 2 meseca ne igram, to mi je tempo

2 Likes

Nemam baš toliko vremena. 4-5 sati dnevno da. Jedino nedeljom kad ne radim mogu onda cijeli dan da igram ako nemam drugih obaveza.

1 Like

Yoo, ja sam poslednji put igrao tolko za vreme studija cini mi se :sweat_smile:
Sad se xbox ni ne pali. Samo fon i laptop za kartaske/roguelike igre i to je to. Sat vremena ako dosegnem mi je puna kapa

Jbga, inao sam i ja period od 10-15 godina gdje nisam skoro uopšte igrao. Sad sam zato svjež i imam dovoljno strasti za gejming da većina slobodnog vremena na to ode.

2 Likes

Palo je mutirano drvo! Mislim da sam 6 bossova sredio i bez neke muke. Brine cinjenica o kojoj je Gajbatron pricao- da postoji difficulty spikes na kraju chaptera 1. Sa tezine 2-3 prelazi se na 9 :roll_eyes: Videcemo

1 Like

Preteraše sa težinom nekih boss-ova, toliko su agresivni da prosto ne uspeš ni da provališ neki kombo pa da se malo sabereš u borbi, sekund-dva ćao zdravo :face_with_symbols_on_mouth: :rofl:
I veliki minus što save point nije tik uz bossa pa da možeš da gineš ko čovek, nego nekada moraš da pešačiš minut do arene što jako smara, a gineš kao na traci…

1 Like

Mapa mi je nakako cudna. Porazio onog bosa, rekoh super, novi predeli kad se pojavim opet na staru lokaciju kod onih npc-ijeva u hramu :grinning_face:

Ubio i ja drvo juče, mislim da je to najlakši boss do sad, ako izuzmemo tamo prvog ili drugog.
Ali došao sinoć do one Commander Honglan i mislim da je to prvi pravi spajk u težini. Prva polovina healltha ide relativno lako da joj skinem, ali onda kad poludi sa onim napadima, ne znam kad imam prostor da je udarim a da ne stradam. :sweat_smile:

Nije toliko strašno kao kad sam ja jednog od bosseva išao nekim dugim putem, izbjegavam tamo neprijatelje, dok nisam provalio da ima da srušiš drvo i napraviš prečicu i onda ri bude boss na 20 sekundi umjesto 3 minute. :person_shrugging: