Wuchang, Wulong, Wukong, Wranje Ling Long
Sony has updated the official PlayStation product page for Wuchang: Fallen Feathers, where it listed the following graphical settings for the base PS5 and PS5 Pro as the following:
PS5:
- Quality mode: 30 FPS
- Balanced mode: 40 FPS*
- Performance mode: 60 FPS
PS5 Pro
- Quality mode: 60 FPS
- Balanced mode: 70 FPS
- Performance mode: 80 FPS
Jel ovo navodno prva igra gde je razlika u obicnom i pro modelu😃
Naravno da nije
Koja jos ima ?
Astrobot
Mislio sam ozbiljne igre, a ne one kao pacman.
Dobro su se setili.
Verovatno je GPU heavy game a ne CPU što je idealno za PS5 pro, nije to baš tako lako samo pljunuti dupli fps u svakoj igri kao što bi svi želeli…
Boce exkluzivni revew kod nas cim padne emnargo, mogu samo da kazem da ce se to desiti preko noci
@Wahad mrka kapa a?
“Wuchang: Fallen Feathers is developed using Unreal Engine 5, specifically version 5.1, which was released on November 15, 2022.”
RIP indeed
Mene više zanima performans na konzolama. I mislim da će biti ok jer Stimašima nije strano ovsko da ocrne igru. Možda i zasluženo, šta znam. Ali znam da znaju pretjerivati, skoro su isto napljuvali remaster keca Space Marine, ja odigrao na konzoli cojelu igru i bila je skroz OK.
Izgleda da je mnogima igra teška
Skinuo sam pa danas, tako da pada testiranje, bitno da nije parry bazirana igra, nego da može i da se dodžjuje, što meni više odgovra. Ja sam old school souls igrač, nisam za parry sisteme. Kada sam počinjao išao sam sa štitom i kopljem da se branim i napadam sa razdaljine, a onda sam osetio draž u Bloodborne i posle toga prešao na brza oružija i deks buildove u nerednim igrama. Tako da mi ovo vuče na deksterity buld igru sa izbegavanjem udaraca, pa koliko bi bila teška, neće biti frke za mene (nadam se, malo sam omatorio). Javljam sud kada probam.
Obzirom da nema parry sva je prilika da necu igrati. Probacu danas cisto radi testiranja.
Next level igrac, plaky
Ovde dodge radi dosta slično kao parry. Kad potrefiš pravi tajming izbjegneš udarac dobiješ jedan stack Skyborn Might-a koji se koristi za jače skillove i poteze. Tako da je bitan i za ofanzivu koliko i defanzivu.
Probao sam i meni je odlična igra, izbegavanje je dušu dalo, da odmorim dušu od parry tehnika.
Prešao sam i prvog boss-a bez problema, upravo zbog izbegavanja. Klasičan souls like, koji mi se svidja i nije toliko težak kako se čini, samo mora polako da se igra, kao i svaki souls, bez preteranog udranaja po RB i RT, to pravi najveći problem, staloženo 1-2 udarca i B da za izbegavanje, čuvanje stamine i bog da te vidi.