Dopada mi se sve sto sam video u vezi ove igre. Kad zavrsim Khazana, pocinjem ovo
Ima parry, ali samo radi na neprijateljima koji koriste oružja.
Nisam stigao pregledati sve skillove Å”ta ima za otkljuÄati, ne Äudi me da ima. Ja krenuo da otkljuÄavam skillove za longsword prema nekom skillu koji se zove sword counter, možda je Äak to taj, nisam joÅ” doÅ”ao do njega.
Zveknuo sam prvog bossa ali generlni utisak je da mi je ovo plitka igra bez obzira sto su natrpali svega u skil tree i na shrine-u, brdo nekih nepotrebinih stvari, neke nisam ni provalio cemu sluze iskreno. Videh da kada vise puta zaginem i umesto kao uobicajno pokupim soulse, ceka me neki demon pa kada njega ubijem vrati mi soulse.
Ja ubio 2 bossa ali viÅ”e me napatio neki mob koji je isto kao demon i dere neke combos sa kopljem. Imao sam ga par puta ali jednom kad pogrijeÅ”im ubije me u 2 udarca. Sutra Äu ga rijeÅ”iti, kasno je sad.
I da, otkljuÄah weapon counter i jeste parry. Å to je najbolje automatski prekine neprijateljev combo i staggeruje ga.
Uh, sve mi se viÅ”e sviÄa igra. Na poÄetku je djelovala prelako ali sad mislim da je taman. Onako, djeluje lako ali onda opet zavrÅ”im metav zato Å”to me neÅ”to iznenadilo.
Level dizajn je odliÄan, sviÄa mi se kako je sve povezano. VeÄ par puta istražujem i onda skontam da sam doÅ”ao na lokaciju gdje sam prije bio i da sam otvorio novu preÄicu.
Meni se ne sviÄa igra i mislim da sam blizu da batalim. Presao sam uvodni deo i ne vuce me vise. Nervira me mednes, dispsapline, skill tree i brdo kojekakvog nepotrebnog sadrzaja. Mapa ogromna sa stotine puteva a mape nemam.
Rookie, umesto da izadje iz zone komfora on kuka
Äuti bolje, nemoj da se blamiraÅ”ā¦
Lesa amateru stari.
Khazan je ok, mada me je smorio.
Igrao sam baÅ” dosta, stigao do nekog bossa u vodi, neka kao peÄurka.
PoÄeo neÅ”to drugo da igram i nisam se viÅ”e vraÄaoā¦
Ma sprdamo se malo, no hard feeling.
@Scalper je indijanac
Takvo je obicno samopouzdanje iza tastature
Jel ti znas da sam ja nekada radio kao izbacivac u nocnim klubovima
Sta si izbacivao, prazne flase od piva?
Bezobrazne magarce