Ne znam samo kako ce ljudi igrati Witchera 3 za dzabe na XO ili PS4. A i dosta nas sto igramo na PC-u ( sa ovog foruma jelte ) kupuje igre. Point invalid
Edit : naravno, vjerujem da vecina nas nece dati 60e za igru, cekace neki popust pa uzeti za upola manje ili tako nesto, tako da si tu donekle u pravu Wahade. Takodje vjerujem da vecini ne igra ulogu da li ce igru odigrati odmah po izlasku ili 2-3 mjeseca kasnije, backlog je ionako preveliki.
Evo jos socnih detalja, kao od potvrdjenog insajdera.
Hahah ovo kida:
When questioned as to why CDPR community managers have denied “that there will be no downgrade” and that there has not been one:
In game development you simply just don’t explain it like this. It isn’t something a developer ever wants to admit to because it would make us look bad even if it is plain as day. It would make us seem like we’re incapable and** that next-gen is not as next-gen as people would think.
**Ovaj current gen ni u jednom trenutku nije bio “next-gen”.
Igra je bolje izgledala prije 2 godine nego sad. Sigurno su negdje usput izgubili sav rad na igri jer ga nose sa sobom na lijetovanje, pa su morali sve ispocetka da prave pa je ispalo losije. Uopste nije zbog konzola, ma kakav
Pored ovoga, mene brine sto neki rivjueri kazu da su misije dosadne. Pricali su kako probali da izbegnu fetch quest-ove, a ljudi bas kazu da ima fetch quest-ova i da smaraju. Al dobro, pricali su ljudi da ih smara i Inquisition pa sam tolko bio odusevljen igrom da sam je kupio, tako da vidjecemo.
Ne znam, ja sam citao neke pc gamer preliminarne opaske nekog lika koji je igrao na ps4 i kao, geralt trom u ***** materinu, deluje mnogo unresponsive na pocetku, kao ima taj learning curve, al kad se navikne covek onda je ok. Kamera u fajtovima tu i tamo. Moze da se zaglavi na scenografiji(valjda ne na neke kamicke) koliko sam shvatio. Dobra stvar moze vise main questova odjednom i mogu da se napuste i nastave kasnije. Al nesto nisu odusevljeni kvalitetom kvestova.
Ko zna, kontam da je to subjektivno, kazem opet, za DA:I svi kukaju kako su predeli dosadni i kako su kvestovi dosadni, a ja ih presao sve(valjda).
Ma, daleko od toga, igra izgleda fenomenalno. ALI… ( uvijek ima ono ali ), osvjetljenje od pre 2 godine, particle efekti i jos neke sitnice nedostaju. Ali, nije ni vazno vise. Hocu samo da naletim na onu promo cijenu od 32$ sto je bila, da kupim igru i igram.
Bilo bi i glupo da je PC ekskluziva, u ovakvoj igri svi trebaju uzivati. There, I said it
Jbg, ništa novo. Probao ubišajze sa false advertisingom i opet su dobro zaradili od watchdogsa. Sad je izgleda postalo popularno da se ne isporuči obećano.
Ja i dalje ne vjerujem da su ovoliko unistili igru. Witcher i u knjigama i u proteklim igrama ima tu neku mracnu atmosferu, zemlju razorenu ratom, igra trenutno izgleda kao da je neka bajka u pitanju sto se osvjetljenja tice. Jedan dan mrzim CDPR, pa ih jedan dan volim jer su igre stvarno zanimljive gameplay-wise, pa ih opet mrzim i tako u krug… KOLIKA JE MASIVNA samo razlika, smijesno
I dalje ne mogu da verujem da sam ja pre samo 8 meseci gledao GORGEOUS! igru preko projektora na platnu 5-6m dijagonale… Znači bio je liveplay, x360 gamepadom PC verzije i duplo je bolje od ovoga izgledalo…
I pored svega toga, jedva čekam da izađe da zaronim u nju