Witcher 3 - Graphics Downgrade

E pa, gledajuci sve ove nove trailere, gameplay-e, itd itd, postalo je evidentno da igra trenutno uopste ne izgleda kao sto su to prvobitni traileri pokazivali. Neko je sastavio album sa slikama pa rekoh da podjelim i da cujem misljenja ( if anyone actually gives a **** ). Igra nije jos izasla, pa je moguce da ce sve ovo biti kao sto je prvobitno izgledalo, ali ja sam licno ( a i velika vecina neta ) skeptican po tom pitanju.

1. sta se desilo sa teksturama, travom, itd ?

1. teksture zgrada, terraina, osvjetljenje, sve je evidentno losije na novom oficijelnom screenshotu ( slika gore )

1. gornji screenshot je iz originalnog footagea, a ovaj donji iz nekog skorijeg… efekti spella su mnogo razliciti

1. gornji screenshot je opet noviji… izgleda pateticno u najmanju ruku

2. evo i jedan gfycat sa poredjenjem dva footage-a, onaj iz Decembra je freaking awesome, ovaj novi je … meh
    http://gfycat.com/NaturalImaginaryBlueandgoldmackaw

full galerija na : http://imgur.com/a/8I1He#YBFivwp ako nekog zanima da pogleda… takodje ako bi ovo mozda bilo bolje da bude u MT temi ( mada ja smatram da ne treba onu temu gaditi sa ovim ) neka mod prebaci

Pa mučenici kada su krenuli da prave igru nisu ni pretpostavljali da ce nove konzole (izasle u novembru 2013) imati hardver na nivou 2010. godine, pa su degradirali do bola. Ostaje pitanje zasto sve ove lepe graficke opcije nisu ostavili bar za PC verziju. Neka me neko ispravi, ali ova igra je bese zamisljena kao PC ekskluziva?

EDIT:
A cak i pored toga, preporucena podesavanja su:
Processor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
Hard Drive: 35 GB available space

Znaci WTF?! Nisu bas najvicniji optimizaciji.

Sreca pa je vise nece odlagati pa cemo 19. znati na cemu smo…

Here we go again…

Tako je, najavljena je kao PC igra i rekli su da ce verzije za konzole doci kasnije. I izbace onaj E3 trejler za svrsavanje. I onda dodju jednog dana i kazu da prave i verzije za konzole i da izlaze sve u isto vreme. Sledeci trejler je pokazao koliko ocajno igra izgleda trenutno u odnosu na onaj E3 trejler.

A njihov marketing direktor je izjavio da sa recommended ide 1080p 30fps-a na PC.

Onda izbace svabe neki tekst gde kao ide 60fps na 980. Ma super e. 570 US $ kartica.

Godinama unazad marketing tako lepo objasni sve i prikaze bajke i… posle toga zasluziju da propadnu ne vrede ni 2pare njihove reci.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Ovo me uopste ne cudi , ne vidim zasto sad odjednom tolika frka oko ovoga , uvek je tako bilo i bice u trejlerima i screenshotovima sve nasminkano do maximale , i onda igrica bar jedno 30% losije izgleda.

Poenta je da su downgrade-ovali PC verziju igre. Trebalo je na miru da rade samo PC verziju i onda da downgrade-uju lepo i izbace za konzole. Odjednom im se taj plan promenio. Necu da krivim MS i Sony(al ih krivim) jer nemamo pojma sta su oni dogovorili za CDPR-om.

Logično je bilo da prvo izdadje za konzole pa tek za PC, kao što je urađeno sa GTA 5. Ja iskreno ne veruje u toliki pad,PC verzija biće možda za nijansu lošija neko u prvom predstavljaju, ipak je ovo open world igra.

Logicno? Witcher 1 nije ni izasao za konzole. Witcher 2 se pojavio na x360 tek sa Enchanced Editionom, pre toga je bio pc ekskluziva. Sto se grafike tice, iskreno me za*ole. Ovo je open world igra, postoje mnogo ozbiljnije stvari koje mogu da upropaste. A to sto FX 8350 i R9 290 sto pustaju igru u 30fps necu da komentarisem. Ovo im je vec treca igra za pc, jos sada su arhitekture konzola i pc-a vrlo slicne. Ako do sada nisu naucili, nikad nece.

Svi razvojni timovi kada krenu da rade igre, rade je na nekoliko najjačih grafičkih kartica, tako da nije čudo što nakon toga downgrade-uju igru da bi mogla da radi na jednoj solidnoj grafičkoj kartici. Međutim, meni nije bitno što je igra downgradeovana, bitno mi je kako će izgledati, ako i pored toga izgleda odlično, nema veze onda.

Kada isprobam igru javljam dal’ je istina! :slight_smile:

Meni grafika uopste nije presudan faktor (znaci mi ali ne puno). Moze da bude i ovakva, uopste mi nije problem. Ali graficki downgrade je ocigledan.

Ljudi danas igraju grafiku, a ne igru…

Jbg.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi u 2015-oj su zadovoljni sa 900p i 30fps-a…

Jbg.

A ti kao imas tv za 4K i PC koji moze da potera 4K? :smiley:

Ti nemaš? Ccc… Get with the program man, ipak je 2015! :smiley:

Pa ja sam uzeo slabiju konzolu, jbg sirotinja :smiley:

2 gameplay videa sa ps4

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=13997&p=246519&viewfull=1#post246519