Witcher 3 - Graphics Downgrade

izvinjavam se nisam vidio :slight_smile: ako nista ovde su dva videa :smiley:

@Nemesis<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention –> Stari najjace je sto niko nije ni spominjao ni PC ni konzole, tj. bar ja nisam. Znaci tema je graphics downgrade, ni ne znamo na cemu su pustali ni prvi put ni sada,niti koga briga, poenta je bila da su pjevali jednu pjesmu prije 2 godine ljudi, a sada je to sve izgleda drugacije. Znaci svi su hvalili njih, CD Projekt Red kako nece popustiti i uraditi isto i Ubisoft, ali izgleda da ce tako biti. Nista nije sigurno, ali skepticizam je jak.

Nemoj da se ko zavara da ako CEO CD Project-a kaze da bi radije igrao na minimum podesavanjima na PC-u nego na XO da on ā€œbrani boje PC-aā€. Ne. Jedna nesmotrena, i po meni, glupa izjava ali dobro.
Za ovo i sam smatram da je glupa izjava, i ta igra na XO bi sigurno bolje izgledala nego minimum na PC-u. Mi mozemo prditi po forumima sta hocemo, ali jedan developer to nikad ne bi trebao da izjavi, ma sta god bila platforma koju on preferira.

Neka portuje neko Uncharted 3 na PC…ma nema sanse da bi dobro izledalo ili da bi bio 60FPS-a na ne znam kakvom PC-u

Nece se nikad portovati, ali i da se portuje, vjerovatno bi bilo 60fps/1080p jer to obicno nije problem developerima da srede jer je originalni materijal vec u visokoj rezoluciji, ali sto se grafickih podesavanja i izgleda tice, ne bi izgledala nista bolje nego na PS3 iz prostog razloga sto bi za neki bolji izgled morali sve da rade iz pocetka, sto im se nikako ne bi isplatilo. Nek Uncharted i slicne ekskluzive ostanu ekskluzive, nikome ne trebaju losi i zbrzani portovi. PS3 i te igre se mogu nabaviti za sitne pare sad, i svako ih treba odigrati jer su freaking amazing.

PC gameri ne znam stvarno cemu frka? Pa majku mu izaci ce neki MOD, fix, nove kartice… A uostalom uvjek mozete uci u config pa value izmjeniti s 0 na 1
Nije to bas tako lako sve, ali poenta je da igra od pocetka treba da bude onakva kakvu su je reklamirali, i stabilna i nebagovita. Nikome ne treba jos jedan AC Unity.

Iako je 2015 godina ljudi i danas dan uzivaju u Nintendo Wii s pikselazom da mozes oko izbiti…
Niti jedna Nintendova konzola NIKAD nije imala naglasak na grafiku niti je ikad reklamirana kao spektakularna po tom pitanju. Nintendove konzole prodaju 1st party igre i gejmplej.

Ja i dalje ne mogu da verujem da vi i dalje pricate o ovome… Ako ste toliko zapeli za prelepu grafiku, sa ogromnim brojem detalja kupite PC i 4K tv i uzivate u zivotu… X1 i PS4 kostaju manje vise po 350e… A recimo Core i7-3770 4-Core 3.4GHz je oko 300.00 €, ASUS
GeForce GTX 770 2GB GDDR5 GTX770-DC2OC-2GD5 je oko 400.00 €, ASUS
Radeon R9 290 R9290-4GD5 je oko 440.00 € + maticna ploca + napajanje… samo procesor i graficka su preko 740€+maticna i napajanje, ram… Ako ste toliki zaljubljenici u fantasticnu, realisticnu grafiku, izvadite 1000+€ za komp i recimo TV Sony KD-65X9005B je €6025.14 :smiley: Pa uzivajte u zivotu :smiley:

Ako ponovo procitas moj tekst primjetices da je witcher bio najavljivan kao pc eskluziva (tu dolazimo do PC-a) a sad izlazi i za konzole. Htjeli mi to ili ne PC i konzole nisu jedno te isto i postoji razlika. U citavom tekstu akcent je bacen na ekonomsku stranu witcher igre a ne na cemu izlazi. E jbg sad…prdis non stop kako je svako pecinski covjek koji u 2015 igra bilo sta ispod 1080p/60fps a kad se spomene Nintendo onda je 1st party game i gameplay! Poentu za portove igara i sam znas tako da necu o tome komentarisati. Ja se iskreno nadam da ce za PC igrace biti nesta slicno kao watch dogs pa da imate istu ili slicnu opciju za odkljucavanje grafike ali opet witcher nikad nije bio Bog zna kako optimizovan. Sve u svemu, bitno je da svi mi imamo pravo da biramo na cemu cemo igrati - ti ces na PC-u, ja na nekoj konzoli i ako budem dobra uzivacemo i ja i ti ALI ako bude krsina od igre dzaba 4K/120FPS ili 900p/30fps

Ovo u US kosta 350$. Znatno jace od konzola.

8GB DDR 5 >> 4GB DDR3
500 GB > 320 GB, itd

Optimizacija = sve.

PC biznis je takav da ce ti ta konfiguracija za godinu dana jedva biti za medium a konzole ce rasturati sve vise i vise sa grafikom i optimizacijom.

Mislim da je ovo pravilo u pitanju :
USA - 350$
EU - 350€
A isti proizvod. Razlika je samo u valuti. Srbija nije u EU pa ima odredjene poreske stope na uvoz iz EU iako je za IT mislim manja stopa nego na ostale…al’ nisam siguran. Kad se na to sve doda marza pa se zacini s PDV-om…ufff papreno. Zeznuto je porediti kvalitet i cijenu USA-e i EU. Da je nama bolji standard mogli bi mi sve izganjati.
Ne mora znaciti da su poljaci zeznuli stvar. Sve se to da srediti

Opet jaca graficka i procesor sa vecim taktom. Kad dodje dx12 vise ce da ima koristi ova konfiguracija.

Opet ti ponavljam, Nintendo nikad nije naglasavao grafiku kao selling point svoje konzole, za razliku od drugih. Znaci izdaju konzolu, i kazu, nasa platforma vam nudi Zeldu, Donkey Konga, Maria, u multiplayeru mozete uzivati sa Mario Kart, Smash Bros i slicnim igrama, ako vas to zanima kupite, ako ne, nikom nista. Non-cartoonish igre se mogu prebrojati na prste jedne ruke.

We mother****ing want this :smiley:

Ma bice to…al’ u cutscenes :smiley:

Svjedno, kad tad ce na konzolama biti takva grafika, iako je na PC-u(od 1000 i vise $) sad takva grafika.
Vi dobijate bolju grafiku ranije, mi igre dobijamo ranije, pa sta kome vise odgovara. :slight_smile:
Meni vise lezi nekako da GTA V odigram 20013e nego da balavim 2 godine kasnije za veci draw distance i da se divim 2 godine starijoj igri.
Sportski pozdrav

Here we go again…

Marketing.

Never forget

Znate Å”ta je najsmeÅ”nije/najtužnije? Ova tema ima viÅ”e postova nego sam MT o igri. Znači, opet, viÅ”e se priča o FPS/rezoluciji nego o igri. People, what the **** is wrong with you? Neverovatni ste. Znam da igra nije joÅ” izaÅ”la, ali opet, kada se viÅ”e priča o downgradeu i oko toga gde su bolje performanse, nije ni čudo da neki kažu da se sad gaming svodi na to ko ima veći… I to je nažalost istina.

I jos dodje superNemesinator i prica o Witcher 3 a igrace ga tek kad najave Witcher 5 za 3-5 godina. Da sam na njegovom mjestu i ja bi branio MS kad su covjeku omogucili da odigra ā€œpreko 300 naslovaā€, potpuno besplatno :smiley:

Elem dimone ako odes na prvu stranu i procitas prvi post, shvatices da se nigdje ne spominju sledeci pojmovi : FPS, Rezolucija, Konzola,PC itd itd. U ovom slucaju je CD Projekt Red u pitanju, ali tema se generalno moze shvatiti kao prica o false marketingu i kako je igra izgledala duplo bolje prije 2 godine. KAKO i ZASTO ? mozda znamo, mozda ne.

Edit : a MT ce imati vise postova kad izadje igra vjerovatno

Ovo je jedan od primera, koji se svodi na to. Možda si ti otvorio temu sa jednom namerom, ali je ona otiŔla skroz u drugom smeru, i svodi se na isto:

Igre nisu onakve kakave su bile u trejlerima, Å”to nije niÅ”ta novo, i neće se skoro zavrÅ”iti taj trend. Da su igre iz nekog razloga ā€œdowngradeovaneā€, i kao jedan od razloga se često spominju i konzole.

Samo kažem, ovo je zaista tragikomično. Å ta ćeÅ” jelte da uradiÅ” ako igra ne ispadne onakva kakva je trebala da bude? NećeÅ” da je kupiÅ”? NećeÅ” da je igraÅ”? BojkotovaćeÅ” razvojni tim? To je kao i oni likovi koji pljuju Konami zbog Kojime, a i dalje će kupiti MGSV, da ga, jelte, podrže, iz inata Konamiju.

Na kraju krajeva, zaÅ”to se toliko time opterećujete?

Pa realno mene Witcher nikad i nije nesto pretjerano privlacio. Igrao sam 2 dio, smorio me tako da sam batalio. I da, slazem se. Necu ga igrati sigurno u narednih godinu dana… Eee kad sam ja igrao GTA V a ti gameplay iste na YT u 2K hahahha

Demonkiller je pravi gamer. Ima zilion igara, sve platfore i boli ga hepek za FPS, rezolucijom i dr. Normalan lik, zanima ga da li igra valja ili ne. Vi sto ste umislili da ste neko i nesta i sebe nazivate PC Master race to mi je toliko djetinjasto da prostu uzivam citati i ukljucivati se u takve postove! To mi je sad hobi. ne trolovati vec argumentovano raspravljati o tome

1. Ako sam ja ikad na ovom forumu napisao ā€œPCMRā€ ili ā€œPC Master Raceā€, ikad, igdje, u bilo kakvom kontekstu, sjecem si ruku a drugom si kopam oci, snimam i kacim na YT, nogama ili ce buraz uraditi za mene. Quote me on that
  2. Pa jedino sto mozes sa novim igrama je da pises po forumu o njima, znam da ti je dosadno, i suosjecam sa tobom :smiley:

<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention –>@Digimon pa dok god svi sute, dobijacemo AC Unity i Watch Dogs u glavu, svako malo, i sve cesce. Mozda ne mozemo nista promjeniti, ali mozemo se zaliti i biti glasni :smiley: