Nisam vidio da je ovo neko postavio do sad, ako jeste izvinjenje moderatoru.
Sigurno ima korisnika koji ne igraju live, a imaju stariji firmware da bi pokretali nove igre. Da se ne bi zezali sa activate.iso i sl. iz Francuske nam stize jedan mali programcic koji resava sve probleme u trenu.
Check this out:
[SIZE=“4”]360 Wave Patcher v1.2.2 by SoulHeaven[/SIZE]
Ovo fakat nikog ne interesuje? Hmmm. Pa dobro, šta ćeš… Inače stvar radi provjereno, ja sam patch-ovo masu Wave 4 igara, rade sve bez izuzetka. Mada, ja sam amater, mozda postoji neki laksi/sigurniji nacin?
Pffff… ovde imas dve vrste ljudi:
Oni koji su banovani sa Live-a, pa ih sad zabole za Wave 4 na 3, a imas one koji idu na live pa ne zele da popiju ban.
Ili imas mene koji ima vec 1.61
Pa i ovi koji su banovani moraju patch-ovati nove igre da bi ih igrali, ili gresim? Ej, vidim da si iz Jagodine, ja imam kucu u Bagrdanu pa cesto dolazim, hteo sam prosli put kupiti neke igre u Jagodini i ladno nisam nasao nigde? Jel znas da ima negde da se kupe, mislim pirati naravno, nije da mi sad treba nesto, ali mozda nekad zatreba?
Pa Jagodina možda i ima, ali, u Bagrdanu sam jedva nahvato i Dial-up! E sad zasmisli krenem da skidam neku igru na dial-up, hahaha. Hvala na informaciji, pozdrav!
Da, hahaha, to su bila vremena. Stavim neku pesmu da se skida i odem rucam, pijem kafu… Secam se kad sam dobio prvi Pentium, mesecima sam igrao sam o Solitair, haha. Ma razmazili smo se potpuno.
Taj wawe patcher koristi samo za igre koje se igraju u single player modu a za sve online activate.iso i abgx!!!Nema greske osim ako imas frimware ispod 1.6
Patcher radi i ako imas firmware stariji od 1.6. Ustvari radi konverzije svih wave-ova jedan u drugi bez problema. Osim, kao sto rekoh, sto se gubi stealth ovako patch-ovanih igara. Ima za, a ima i protiv.
Znaci ovaj program provereno radi?!Nisam na live a imam 1.4 firmware tako da bi mi bas koristilo da prebacujem na wawe 2 ili 3 ako je 100%sigurno da ce da radi.