Wave patcher

Nisam vidio da je ovo neko postavio do sad, ako jeste izvinjenje moderatoru.

Sigurno ima korisnika koji ne igraju live, a imaju stariji firmware da bi pokretali nove igre. Da se ne bi zezali sa activate.iso i sl. iz Francuske nam stize jedan mali programcic koji resava sve probleme u trenu.

Check this out:

[SIZE=“4”]360 Wave Patcher v1.2.2 by SoulHeaven[/SIZE]

Download link: url=http://www.megaupload.com/?d=56F6HS19

Uputstvo za rukovanje:

url=http://xbox360iso.com/showthread.php?t=149855

Uzivajte!

[SIZE=“4”]UPOZORENJE: Sa ovako patch-ovanim igrama ne idite na Live jer postoji velika verovatnoca da cete biti banovani![/SIZE]

Ovo fakat nikog ne interesuje? Hmmm. Pa dobro, šta ćeš… Inače stvar radi provjereno, ja sam patch-ovo masu Wave 4 igara, rade sve bez izuzetka. Mada, ja sam amater, mozda postoji neki laksi/sigurniji nacin?

Pffff… ovde imas dve vrste ljudi:
Oni koji su banovani sa Live-a, pa ih sad zabole za Wave 4 na 3, a imas one koji idu na live pa ne zele da popiju ban.
Ili imas mene koji ima vec 1.61 :smiley:

Pa i ovi koji su banovani moraju patch-ovati nove igre da bi ih igrali, ili gresim? Ej, vidim da si iz Jagodine, ja imam kucu u Bagrdanu pa cesto dolazim, hteo sam prosli put kupiti neke igre u Jagodini i ladno nisam nasao nigde? Jel znas da ima negde da se kupe, mislim pirati naravno, nije da mi sad treba nesto, ali mozda nekad zatreba?

Valjda ima u PC centar. Neces naci puno pirata, jer vecina Jagodine ima internet pa im se ne isplati.

Pa Jagodina možda i ima, ali, u Bagrdanu sam jedva nahvato i Dial-up! E sad zasmisli krenem da skidam neku igru na dial-up, hahaha. Hvala na informaciji, pozdrav!

Ne znas ti sta je dial-up, kad sam se razmisljao da li da skidam nekoliko MB iliti jednu omotnicu.

Da, hahaha, to su bila vremena. Stavim neku pesmu da se skida i odem rucam, pijem kafu… Secam se kad sam dobio prvi Pentium, mesecima sam igrao sam o Solitair, haha. Ma razmazili smo se potpuno.

jedno pitanje, da li se gubi kvalitet grafike ili bilo sta drugo ako se prebaci sa 4 na 3 wave?

Grafika se ne gubi, ali se gubi stealth patch.

sto znaci ?

Da ne sme da se igra na LIVE(Kolko Sam ja upucen)

Da, upravo tako. Nista se ne gubi na kvalitetu, ali ako odes na LIVE, popices ban 99%. Ali zato u offline modu sljaka k’o leptir…

Taj wawe patcher koristi samo za igre koje se igraju u single player modu a za sve online activate.iso i abgx!!!Nema greske osim ako imas frimware ispod 1.6

Patcher radi i ako imas firmware stariji od 1.6. Ustvari radi konverzije svih wave-ova jedan u drugi bez problema. Osim, kao sto rekoh, sto se gubi stealth ovako patch-ovanih igara. Ima za, a ima i protiv. :slight_smile:

Meni npr. to ne bi stetilo jer ne idem na Live, ali sto bi se mucio kad cu za koji dan probati da patchujem na 1.61.

Znaci ovaj program provereno radi?!Nisam na live a imam 1.4 firmware tako da bi mi bas koristilo da prebacujem na wawe 2 ili 3 ako je 100%sigurno da ce da radi.

Savrseno radi:)
EDIT:Probao kod druga eto kako znam da radi:)

pljeska kako to mozes reci “Savrseno radi” kad ti nemas xbox???

Majke mi,i meni cudno sto on diskusuje o Xbox-u kad ga ni nema :P.