Destiny is a mechanically excellent, visually evocative FPS housed within an under-developed RPG framework. The endgame might hook you for the long haul once you fully understand it, but Destiny is ultimately unable to be all the different games it’s trying so hard to be.
To mu dodje to, lepo receno…sa tim sto je ovaj endgame mene uhvatio i ne pusta ![]()
Zar je moguce da su toliko jeli g…a i na kraju ga usrali.
Same ocene su ipak neki individualni dozivljaj same igre. Iako se danas mnogi bave recenzijama, mali je broj onih koji igru mogu sagledati iz nekog opsteg ugla. Ova igra je posebno nezahvalna za review i zbog same Alien fransize, pa ocena zavisi i koliki ste ljubitelj iste. Po meni sama Alien fransiza zaista nije za ovakav tip igre, Creative Assembly je zaista jako zelen na ovom polju tako da mi je VanOrd-ova recenzija zaista najrealnija.
IGN daje dobre ocene onima koji to dobrano podmažu, mani te se njih, ti nisu nikako merodavni… Na kraju krajeva, sam ću doneti svoj sud jel’ igra valja ili ne, a ne neko tamo da odlučuje za mene!
Alien Isolation ocene:
-
**The Guardian – 5/5
** -
**Total Xbox – 9 **
-
PCGamer – 9.3
-
**Eurogamer – 8 **
-
**Metro – 7 **
-
Gamespot – 6
-
GamesTM – 9
-
**CVG – 8 **
-
Videogamer – 9
-
**Games Radar – 4.5/5 **
-
**IGN – 5.9 **
-
PlayUK – 9
-
The Escapist – 4.5/5
-
**GameFront – 9.2 **
-
**GodIsAGeek – 9 **
-
Polygon – 6.5
-
**Digital Spy – 4.5/5 **
-
Game Informer – 7.75
-
Destructoid – 8.5
-
ShopTo – No score
-
**Shack News – 8 **
-
GamerZone – 7
Ova igra je totalno, TOTALNO, ubola atmosferu filma. Sama perspektiva i nacin gameplaya je spot on!
Najbolji prenesen alien feeling do sada u igrama.
Dve lose ocene su zbog toga sto je igra duga i teska lol. Sve sta su devovi rekli su i ispunili, apsolutno sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
IGN 5.9 ??? WTF?!
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Nije im sega dala dovoljno para. gledaj koji su razlozi niske ocene 
U srijedu, sto se kaze ![]()
Sta ce IGn. Lopovi zesci…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ne volim da gledam ocene, ali ajde kad smo već počeli priču o ocenama, pogledajte gore listu ocena i videćete da u većinom davane devetke. Tu uračunajte da je i 4.5/5 isto devetka na neki način. Dakle igra očigledno da nije loša, a to što IGN kaže da je frustrirajuće teška i duga, to je zato što su oni COD fanboyevi. Žele 5-to satnu kampanju u kojoj ne možeš da pogineš, e pa nije svaka igra takva.
Lokacije, sam ambijent, likovi, dogadjaji sve asocira na film, ali da je totalno ubola, nije NIKAKO. U kojim filmovima se xenomorphi ponasaju na nacin kao u ovoj igri? Ovo je totalno suprotno od stereotipa koji je poznat svim ljubiteljima fransize. Najbolji alien feeling do dan danas ima AVP2 koji je radio Monolith. Ne bih da ocenjujem igru jer sam tek zagazio, ali za 9 ili 10 odmah mogu da kazim da nije.
Ovaj iz IGNa je rekao da alien ga je roknuo mali milon puta
kaze da je posle prvog sata trebao da prestane ali on odigrao 20h, losa je samo kada je predjes. Grafika izgleda pristojno.
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
Uh, pročitaj šta najveći fanatici franšize imaju da kažu za ovu igru.
AVP2 da, ali za Predator film :D. Ovo je survival horror igra, a ne shoot em up.
Ogledao Gamespot review, generalno cenim njihovo misljenje i ono sto su rekli se cini relevantnim.
Ne volim ovakve igre tako da mi ja manje bitno, ali izgleda da je ovo jos jedna igra koja kod kriticara nije opravdala hype.
Sent from my phone using Tapatalk