Ja cu rado da probam kad bude f2p (ono jedno probanje bete i ne racunam), ali… Verovatno sam samo ja, ali meni na hiljade ljudi koji trckaraju okolo sa milion ikonica iznad glava i spamuju magije, i galamom na chatu nekako kvare dozivljaj celog grandioznog ES sveta koji je napravljen samo za vase istrazivanje. Uzivao u tom osecaju samoce i virtuelnom turizmu “netakute prirode”.
Kada sam bio mladi padawan, MMO je za mene delovao carobno. Sretati mnogo drugih zivih bica u igri, umesto nemustih NPC-jeva, pa to otvara beskrajno carstvo mogucnosti za smislenom interakcijom, skoro kao druga stvarnost.
A dobili smo neku vrstu nerdrage apokalipse gde je samo bitno ko ima sjajniji armor.
kako kaze IGN
The Wolf Among Us finale is some of the best work Telltale Games has ever done.
9.3
<iframe src=“http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.ign.com/videos/2014/07/08/the-wolf-among-us-episode-5-cry-wolf-video-review” width=“468” height=“263” scrolling=“no” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>
Kevin opleo po destiny-ju :D, moj covek
Kevin je samo realan. Posle “odlaska” Rajana Dejvisa, jedini old school reviewer cije misljenje se ceni i ima adekvatnu tezinu. Za mene licno i 6 je visoka ocena. Igram par sati story i sve mi je nekako meh. Igra nema najbitniji element (dobru pricu) koju cenim u igrama, a forsira toboz nekakav co-op koji za mene zaista nema nikakvu ulogu, a napucavanje sa random masom mi ne predstavlja neki uzitak vec deset godina. Ako je ovo pravac u kome se gaming krece, mislim da je vreme za penziju, samo jos Doom 4 da docekam. Kad bih morao da dam neku ocenu, moje subjektivno misljenje je da je Destiny golo go…o od igre, i da ne moze da se svrsta ni u top 50 fps svih vremena.
Da li je mogao brze da prica i da tovari
ima istine, posteno ne znam sta su ljudi ocekivali vise ipak su rekli da ce se siriti igra i uvecavati svet… Posle toga ce prica kako si se nasao tu i … 
Mnogo podseca na Warframe.
Ali kako je krenulo, nece oni opstati tih 10 god koliko su potpisali ugovor, ako se ne varam.