Video recenzije igara - Video Reviews

Gledam ocjene i ovakvu raznolikost u ocjenjivanju nisam odavno vidio. Od 4.5/10 do 9/10. Stvarno nesto ne stima sa review-ima.

Nije kao da zadrt branim igru, ali kako nije opravdala hype kod kritičara? Većina ocena je 8-9, dva review-a 5-6 (od 20+) i nije opravdala hype?

Nema 4.5/10 već 4.5/5, a najmanju ocenu je dao IGN, i to je 5.9/10.

Na 2 najveca (najposecenija) sajta je dobila, moze se reci, lose ocene, a na metacriticu prosek je ispod 80. Skoro ista situacija kao kod Destiny-ja, tako da se tesko moze reci da je " ubola".

Mada ja ne gasim Destiny, tako da i ti kriticari su ljudi i sve je to licni utisak i vidjenje.

Edit: em su svi ocekivali od ove igre da bude ultimate Alien igra, ali po onome sto ciitam i slusam, mane koje su naveli su totalno razumljive tj.ne moze se reci da kriticari tu hejtuju.

Sent from my phone using Tapatalk

Ne znam, ali meni se isto cini da je hype train opet odradio svoje.

Davno sam ja prestao gledati ocjene… Nakon LOS2 pogotovo. Igrajte ljudi sta vam se igra. Kakve vrazije ocjene…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Hype train opasno brzo juri na ovoj generaciji :slight_smile: koliko sam pratio, ne secam se ni jedne AAA igre koja je rasturila (prosek oko 90)

U predhodnom postu sam rekao zbog cega i najveci fanatici fransize ne mogu da kazu da je totalno ubola atmosferu filma, nema potrebe da citam bilo sta. Univerzum iz AVP2 svakako nije univerzum iz predator filmova koji su do tada bili snimljeni, vec je uzet iz alien filmova, kao i nacin na koji se alieni ponasaju i sve. Poenta cele moje price i jeste to da Alien fransiza nije bas pogodna za survival horor. Zar nije glupo kriti se od Aliena iza stolova, sankova ormarica i slicno, ako znamo i svesni smo na koji nacin xenomorphi love plen?

Na IGN-u dobila 7.9 : http://www.ign.com/articles/2014/10/07/driveclub-review

The Evil Within

Sunset Overdrive

Gametrailers

<iframe src=“MTVNPlayer” height=“288” width=“512” frameborder=“0”></iframe>[LEFT]Sunset Overdrive
Get More: Comedy Central

[/LEFT]

IGN

Gamespot

Nisam siguran da mi se svidja ovaj traversal i imam utisak da sam za nekoliko decenija prerastao ciljnu grupu ali da je lepo i sareno - jeste. Twisted & Wacky verzija Infamousa, ne shvata sebe ozbiljno, dolazi u bandlu sa prelepom belom konzolom. Poslednjem ce biti tesko odoleti kada se pojavi novogodisnji bandl od 350e (ili manje).

Mene ovo dosta podseca na Saint’s Row 3 i 4… :slight_smile: Pa cak i tamo ima one limenke energetskog pica koje trckaraju i sl. :smiley:

Vjerovatno im je bila preteska hi hi …A i ima ono nesto drugo : tko je igrao znat ce da u prva dva sata ako ne i vise jednostavno
se skrivas ,trazis …Luzeri…Pa meni je cak trebalo nesto duze da skuzim foru da se mozes sakriti ispod kreveta jer sam bio previse nabrijan atmosferom te velikim upitnikom iznad glave ( gdje je , gdje su , tko tko iznad/ispod ) ?
Btw :
Ja sam recimo odusevljen …Naravno moglo se i bolje ali i ovako je uzbudljivo i napeto :heart:

Ako se neko jos razmislja da li da igra Alien Isolation, evo jos jedan reviews na “naški”, mozda se neko odluci da ga zaigra :), također i moja preporuka za igru…

pes 15 na eurogamer 9/10 http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-10-pro-evolution-soccer-2015-review

mozda se pes vraca opet na tronu, najvece su zamjerke licence.