@Ninja
To je tema iz Halo 2. Meni se vise svidela u prvom delu tema. Ali najbolja je u…ne znam kom delu :).
Mala je razlika ali utice na celu pesmu.
EDIT:
Ok sad kad je neko poceo sa Halo muzikom :).
Ovo je moj naj omiljeniji game trailer ikada. Kad sam ga prvi put video,toliko sam se najezio da sam morao da ga gledam ponovo…PET puta zaredom.
Bolji je od svih drugih trailer-a,ostavlja tako jak utisak,sad kad sam ga ponovo pogledao posle 4 godina…opet sam se najezio…
Ovaj trailer sam video rano ujutro,ovde su prvi put prikazala gameplay (ne racunajuci Leaks),isto jedan od mojih omiljenih.
Najvise mi se svidelo sto je muzika drugacija,u smislu da nije Halo theme stil.
(znam da je ovo sada malo bilo offtopic,ali nece se ponoviti i ima veze sa game music)
Da ozivim malo ovu temu koja je, po meni, jedna od boljih u zadnjih pola godine
Iako imam jednog bad-ass paladina 70 lvl na TruWow serveru (cisto da i ja isprobam taj WoW) mogu reci da nisam bas nesta previse odusevljen WoW-om prvenstveno sto ne mogu i nemam toliko vremena za jednu igru. Do 70tog lvl upoznao sam dosta stvari a nekako najdraze mi je bilo drzanje monopola na AH za par stvari Jbg ekonomista.
U svakom slucaju WoW po meni ima jedne od najboljih OST-a! Al’ stvarno. Na YT ima brdo dobre muzike a ja bih izdvojio
OK ovo je Warcraft 3 ali opet Arthas je to
Ne znam koliko vas je igralo X-Man Origins ali najbolji achievement mi je WoW - ko je igra, zna o cemu govorim
i jedna uz koju sam proveo jako mnogo vremema bacajuci kockice kako bih imao sto vise skill poena da ojacam lika. secam se da sam satima provodio uz ovu muziku. jedino sto malo nervira je sam pocetak, ostatak pesme je fenomenalan!
a ovu pesmu i dan danas kad cujem najezim se! malo je onih koji su odigrali ceo morrowind ali je mnogo onih koji znaju ovu pesmu
Mislim da se “samo meni” ova igra jako svidela (cak i ako ima grozne kontrole i jos neke sitne probleme) ali morate da priznate da je ova pesma FENOMENALNA (izvinjavam se za caps,ali stvarno volim ovu pesmu :))
EDIT:
Nasao sam bolji klip
P.S:Ovo je jedina igra koju imam kao Collectors edition. Bila je jeftina,ima fine stvarcice (figura glavnog lika na primer… :P),i naravno tu je i soundtrack koji sam slusao dok sam instalirao igru.
Ponekad jos pustam taj disk ali vise mi je lakse da pustim na youtube pesme koje mi se bas svidjaju.