Nadam se da će AI umreti istom brzinom koliko im je trebalo da naprave ova sranja ![]()
I ja sam okej da se ovde stavljaju i glasine i sve to, ali nisam okej da se stavljaju AI stvari, čak i to bile slike, baš su ružne
Nadam se da će AI umreti istom brzinom koliko im je trebalo da naprave ova sranja ![]()
I ja sam okej da se ovde stavljaju i glasine i sve to, ali nisam okej da se stavljaju AI stvari, čak i to bile slike, baš su ružne
Dugo nisam ništa pisao na vreme o R6 Siege, ali evo, dobar razlog da se vrate stari igrači ![]()
Odakle ti to da ce sledece godine?
Pa rekoh navodno ![]()
Nagađanja, možda i neki spinoff, ko zna.
Mada sledeća fiskalna godina može da bude i q1 2028 jbg
www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1tjo3c4/other_sir_tobi_confirmed_that_they_plan_to/
Mirno spavaj @Dacha znamo da im saljes regularna preteca pisma i upozorenja ako promase deadline ove godine ![]()
Kakva godina za mene…Tri Capcom igre i GTA6. Ne može bolje!
Ne znam ko kupuje Deck za 1000€, apsolutna ludost. Steam Machine će ko koštati 1000+ a realna vrednost je negde 600 max(!), o Frame da ni ne pričam. Sve mrtvo i nula prospekta po toj ceni.
Šteta. Usrao ih tajming jako, ali koliko slušam danas “Moors Laws is Dead”, veliki deo ovog povećanja je jednostavno njihova nesposobnost i neiskustvo da source-uju hardver komponente. Delimično razumljivo sa obzirom na njihov portfolio ali open i nije jer rade na hardveru već, pa decenija, iako u relativno malom volumenu.
Kažu 920€ Steam Deck Oled 1TB je cijena sad u Evropi ali svejedno. ROG Xbox Ally X je još uvijek 900€ a duplo jači. Iće i on gore sa cijenom vjerovatno u nekom trenutku.
Cene otišle gore, ali prodaja neće, naprotiv ![]()