Vesti i Trejleri iz Gaming industrije (ne wet dreams, ai slops i tako to)

1 Like

ne mogu da verujem da sam naseo, a zapravo tako ocigledno.. haha :rofl:

2 Likes

Ja sam mislio zajebavaš se xD

2 Likes

Možda budemo imali recenziju kada bude trebalo za ovo. Samo da nađem ko bi da piše još pored mene jer sam ja prenatrpan :smiley:

1 Like

Dolazi Indie Pass, pretplata za samo indie igre. Samo na PC, koštaće 6€ kod nas u Evropi.

3 Likes

Bljak :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

6€ godisnje?

Kako da ne.

1 Like

iskreno super prica

1 Like

Neki izdavač indie.io ovo pokreće. Za početak će imati samo 70+ njihovih naslova ali rekli su da će ubrzo poslije launcha biti nekih third party dodanih. Pitch za druge devove i izdavače im je da dobijaju 80% profita oni bazirano na tome koliko vremena budu igrane te njihove igre.

1 Like

da je za XBOX, glatko bi se potpisao na to, Indie su postale daleko bolje od napucanih naslova i daju širinu i svežinu igrama.

1 Like

Ja se samo plašim da će sada da rade neke kompromise na samim konzolama da bi cena bila što pristupačnija, tipa 1tb memorije umesto 2 itd…

Ma ide to na gore svakako, odavno su konzole “prejeftine” u odnosu na telefone recimo, televizore, drugu potrosacku elektroniku.

A kompromisa je uvek bilo, nije konzola PC da se bahate sa RAM-om, uvek su isli na inovativniji dizajn, RAM je uvek bio oskudan.

Za storage, ne verujem, bice sigurno 2TB kao na Pro.

Jos bolje, vise ce deca da se igraju napolju :grin:

2 Likes

Lol, kad vidim ove AI slop instagram stranice sa “vestima” i ovim idiotskim postovima i tekstovima kako je došao kraj svemu, povraća mi se. :nauseated_face::joy:

2 Likes

A piše u naslovu da ovdje nema AI slop u ovu temu ali ko je kriv kad zatvoriše onu temu za glasine.

Ima nova tema sa glasinama, slobex uživa u njoj

2 Likes

Meni su te 2 teme isuvise slicne, imam osecaj da na dva mesta gledam za istu kategoriju informacija.

Nemam dovoljno istancan osecaj za razlike, sta li. :woman_shrugging:

2 Likes

Pa ako vam se ne svidja AI, idite u neku kolibu u sumi, ima stvarno dosta kuca na prodaju, Kosmaj, Zlatibor, Suva Planina… :joy:

1 Like