ne mogu da verujem da sam naseo, a zapravo tako ocigledno.. haha ![]()
Ja sam mislio zajebavaš se xD
Možda budemo imali recenziju kada bude trebalo za ovo. Samo da nađem ko bi da piše još pored mene jer sam ja prenatrpan ![]()
Bljak ![]()
![]()
![]()
6€ godisnje?
Kako da ne.
iskreno super prica
Neki izdavač indie.io ovo pokreće. Za početak će imati samo 70+ njihovih naslova ali rekli su da će ubrzo poslije launcha biti nekih third party dodanih. Pitch za druge devove i izdavače im je da dobijaju 80% profita oni bazirano na tome koliko vremena budu igrane te njihove igre.
da je za XBOX, glatko bi se potpisao na to, Indie su postale daleko bolje od napucanih naslova i daju širinu i svežinu igrama.
Ja se samo plašim da će sada da rade neke kompromise na samim konzolama da bi cena bila što pristupačnija, tipa 1tb memorije umesto 2 itd…
Ma ide to na gore svakako, odavno su konzole “prejeftine” u odnosu na telefone recimo, televizore, drugu potrosacku elektroniku.
A kompromisa je uvek bilo, nije konzola PC da se bahate sa RAM-om, uvek su isli na inovativniji dizajn, RAM je uvek bio oskudan.
Za storage, ne verujem, bice sigurno 2TB kao na Pro.
Jos bolje, vise ce deca da se igraju napolju ![]()
Lol, kad vidim ove AI slop instagram stranice sa “vestima” i ovim idiotskim postovima i tekstovima kako je došao kraj svemu, povraća mi se. ![]()
![]()
A piše u naslovu da ovdje nema AI slop u ovu temu ali ko je kriv kad zatvoriše onu temu za glasine.
Ima nova tema sa glasinama, slobex uživa u njoj
Meni su te 2 teme isuvise slicne, imam osecaj da na dva mesta gledam za istu kategoriju informacija.
Nemam dovoljno istancan osecaj za razlike, sta li. ![]()
Pa ako vam se ne svidja AI, idite u neku kolibu u sumi, ima stvarno dosta kuca na prodaju, Kosmaj, Zlatibor, Suva Planina… ![]()