AI igre neću da igram ma koliko bile “lepe”. Kako god izgledalo bilo šta napravljeno ljudskom rukom i maštom će hiljadu puta više imati karaktera i duha nego bilo šta nastalo promptom.
Art created by nothing means nothing. Ima nula vrednosti i značaja, doprinos umetnosti nikakav, razvoj veština ne postoji. Mrtvilo za koje ljudi bez talenta misle da je do jaja, ali takav tip publike svakako ima isti odnos prema svemu, ovo je samo jedan novi “mogu ja ovo isto” sloj ništavila kome se dive.
AI ima svoju korisnu upotrebu ali se mahom eksploatiše u pogrešne svrhe, tupeći mentalni balans korisnika.
Mislim da je dobar deo ragea opravdan, jer znamo situaciju sa prethodnim verzijama. Postane norma, ič niko ne optimizuje ništa već se oslanja na upscalere, veštačko umetanje frejmova, i onda prezentuje igru kako radi u 4k60 a ustvari nativno teksture tipa 720p 540p.
Nisam optimističan, u klipu starfield liku dodaje deo kose gde ga nema, bolduje fontove za skill points, hogwarts senke na onoj ženskoj po nosu i vratu katastrofa, na donjem rubu plavog šala ne detektuje da treba da bude senka nego dodaje neku ljubičastu tintu.
Ne znam jedan naslov gde bi ovaj foto realizam bio koristan, možda sportske igre, nba, fifa, ovo ostalo sačuvaj bože

Sto se tice DF taj Lineman glupi je trebalo da postavi approval proces za content i malo kontrolise sta se objavljuje. On je kao supervizor odgovoran. Zao mi je tima, nisu nista krivi. Pisu o novim tehnologijama kao i svi ostali. Dinamicno je sve to i uzbudljivo. Ne zelim da iskljucim ljudske emocije ali tehnologija pobedjuje na duge staze. Mozda je sve samo malo losije upakvano ali ne vidim sto se toliko ljudi trigeruju. Ovo vise nema veze sa techom nego sa dubokim strahovima, predrasudama i fiks idejama.
John nema veze ni sa čim kada je decision making u pitanju. On je radnik kao i svaki drugi. Richard je vlasnik i njegovi partneri i on odlučuju na kraju dana o svemu.
mislio sam na ricarda
Moguće da padawan samo nije ukapirao ko je Lineman
Jasno se vidi ko tu vodi glavnu reč.
jok ti si ukapirao
samo im n eznam prezimena
Bez obzira šta ko misli o DLSS5, ne znam zašto bi iko ikad više slušao ove beskičmenjake iz DF. Vidno su bili uzbuđeni zbog ovoga i sad mjenjaju ploču zbog backlasha. Još ovaj kaže kako su trebali sačekati sa svojim videom dok publika prvo nije vidjela Nvidijinu prezentaciju, u suštini kaže, trebali smo prvo sačekati mišljenje publike da damo naše mišljenje.
Znam da moraju paziti na svoj brend ali mogli su malo bolje uraditi taj damage control, ne možeš sw baš toliko saviti ko glista.
Aj sad, ne preteruješ uopšte.
Možeš milsliti, imali su bad take o jednim elementu igara, ajmo da ih spalimo.
Zapravo imaju često dobre uvide i Alex i Oliver i drugi. Ajde to su sve ljudi koji prave greške, who cares.
Koja je vrijednost njihovog mišljenja uopšte ako kažu trebali smo čekati mišljenje publike?
Pretjerujem ali njihova reakcija mi nije legla. Možeš priznati grešku, objasniti odakle je došao tvoj coverege, priznati validne zabrinutosti od publike bez da potpuno promjeniš ploču zbog tog kako vjetar duva.
Nije cak ni bad take. Odlican je take, obe emisije. Nego su ljudi idioti. Salju im pretnje smrcu… Debilizam danasnjeg interneta je stvarno kulminirao. Jos ce na kraju biti krivi zbog gubitka poslova
monti pajton uzivo..
Mislim prvobitno na njihovno poznavanje tehnikalija i svega ispod haube današnjih engine-a. Uvidi u detalje i analize koji oni rade, pogotovo Alex, mada i drugi, ne znam iskreno gde bi drugde mogao videti ili čuti. Nija to za svakoga, razumem, ali izuzetno zanimljvo meni lično.
To što kažu da čekaju mišljene publike se ne odnosi na taj tip kontenta. Jebiga obrušio se ceo internet na njih, šta drugo da urade. Ne zvuči dobro kada kaže “bolje da sačekamo šta je popularno mišljenje” onako iz novinarskog ugla. Ali eto vidiš, ukoliko kažu šta misle, dobijaju pretnje smrću ili su shills. Meni je neozbiljno npr. da pomislim da “su plaćeni” da kažu “xy”.
Ne znam da li si pogledao video, ali uopšte nisu promenili ploču. samo su više objasnili i double downovali na ono šta su već rekli, samo bez tolikog hajpa kao do sada.
Ponovo, ne vidim poentu da ih prozivaju ovoliko i prete i ostala sranja. Mislim totalno suludo.
backlash na backlash na backlash, samo da je neka drama.

To je druga strana medalje i totalno nepotrebno i ljudi koji to rade su potpuni mentoli.
Pogledao sam više od pola. Vajb im je skroz drugčiji, double down nisu uradili jer nema entuzijazma jer se sad boje ga pokazati.