Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Tchia :laughing:

9 Likes

Tchia li si tchia prelepa Maria :joy:

5 Likes

1 Like

7 Likes

5 Likes

5 Likes

5 Likes

6 Likes

Lepuškasta i solidna igra koja očajno radi na PS5 i SXu u performance modu…
Više radi u 40 nego u 60 fpsa.

1 Like

Voda je ubija, gde nema vode tu se solidno drzi.
Jos uvek sam na onoj prvoj planeti, oko onog sela cim pridjes reci katastrofa radi. I primetio sam da ima mnogo nekih sitnih glitcheva oko teksutra, razno raznog flickering-a i slicno.
Ali i pored toga je ok, za sada posle ovih par sati drzi paznju i nekako me hajpuje za onaj Ubijev Star Wars.

1 Like

Ok je igra, mada bi bila top da nema tih gluposti koje mi baš smetaju jer se prečesto dešavaju, trenutno je ne igram, prešao na Diablo, taman da im dam fore da poprave fps i gličeve dok se ne vratim da igram :grin:

1 Like

8 Likes

Davno zaboravljena igra Medium.

5 Likes

Trek to Yomi je nešto zaista prelepo. Atmosfera u igri je brutalna.

2 Likes

Tek da vidiš kakva je atmosfera u Ghost of Tsushima, ludilo.

2 Likes

Ja sam neko ko ne voli Hari potera ali igra je fenomenalno odrađena, prepuna detalja, živ svet, misterija… Uzeo od druga da probam i odmah kupio igru jer sam bukvalno oduševljen… Nisam previše sati potrošio ali zaista izgleda za sada fenomenalno.

10 Likes

Jedna od boljih igara koja je day one radila kako treba, mene lično baš prijatno iznenadila.
Fino radi, fino izgleda, zanimljive misije i gameplay, odlična nema šta…
Nisam odgledao nijedan od filmova :grin:

2 Likes

Ma igra je prezabavna. To je moj neki glavni utisak. Mehanika borbe je odlicna i nije monotona. Mozda tek kasnije na kraju al mene ni tad nije smorila. Dobra tema/grafika.

2 Likes

4 Likes